Το αινιγματικό tweet του Μηλιού για το άρθρο Γλέζου -H αντίδραση Παπαδημούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αινιγματικό tweet του Μηλιού για το άρθρο Γλέζου -H αντίδραση Παπαδημούλη [εικόνες]

(EUROKINISSI/ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήσεις προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο του Μανώλη Γλέζου, στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, με τον Γιάννη Μηλιό να κάνει ένα αινιγματικό tweet για το θέμα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε τη διαφωνία του.

Το αινιγματικό tweet του Μηλιού για το άρθρο Γλέζου -H αντίδραση Παπαδημούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το link που παραπέμπει στο άρθρο του Μανώλη Γλέζου, χωρίς όμως να κάνει κανένα σχόλιο για τα γραφόμενα του ευρωβουλευτή.

Το αινιγματικό tweet του Μηλιού για το άρθρο Γλέζου -H αντίδραση Παπαδημούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο κ. Παπαδημούλης από την πλευρά του, επίσης με ανάρτηση στο Twitter, τόνισε ότι σέβεται και αγαπά τον κ. Γλέζο, αλλά πρόσθεσε ότι διαφωνεί με το επίμαχο άρθρο, αναφέροντας ότι αυτή την ώρα πρέπει να είναι δίπλα στη νέα κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και όχι απέναντί τους.

Στο άρθρο, ο κ. Γλέζος κατακεραυνώνει την κυβέρνηση γιατί έχει περάσει ένας μήνας από την εκλογή της και ακόμη δεν έχει καταργήσει την Τρόικα, ενώ ζητά συγνώμη από το λαό και προτείνει κινητοποίηση των μελών του κόμματος πριν να είναι αργά.

Κύκλοι του πρωθυπουργού αντέδρασαν στο άρθρο λέγοντας ότι ίσως ο κ. Γλέζος δεν είναι καλά πληροφορημένος για τη διαπραγμάτευση που συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μηλιός Μανώλης Γλέζος άρθρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ