«Βράζουν» σε ALTER και ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Μιχελάκη - iefimerida.gr

«Βράζουν» σε ALTER και ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Μιχελάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σοβαρά παράπονα αποχώρησαν από τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Βελλίδειο οι εκπρόσωποι του ALTER και του ΣΚΑΙ, δυο μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών που μάλιστα, βρίσκονται σε ...σκληρή κόντρα μεταξύ τους

Αφορμή, η διαχείριση των ερωτήσεων από του εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος στον μεν απεσταλμένο του ALTER Γ. Παλαιολόγο έδωσε το λόγο μετά τον ANTENNA, το MEGA, τη ΝΕΤ και το...STAR, ενώ στον απεσταλμένο του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ, δεν έδωσε καν ερώτηση.

Στην περίπτωση του ALTER υπήρξε δημόσια διαμαρτυρία για την μεταχείριση από τον δημοσιογράφο του καναλιού ο οποίος θύμισε ότι πρόκειται για έναν από τους δύο πρώτους ειδησεογραφικούς σταθμούς και δεν είναι δυνατόν να χρειαστεί να περάσουν δυο ώρες συνέντευξης για να του δοθεί ο λόγος.

Στην περίπτωση του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα πιο επεισοδιακά καθώς μετά το τέλος της συνέντευξη η απεσταλμένη της Καθημερινής Έλλη Τριανταφύλλου η οποία εργάζεται και στον ΣΚΑΙ διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για τον αποκλεισμό.

Η απάντηση που της δόθηκε ήταν ότι ο ΣΚΑΙ μετέδωσε μόλις 1,5 λεπτό από την ομιλία του κ. Σαμαρά στο Βελλίδειο και-προφανώς- για το λόγο αυτό ουσιαστικά «τιμωρήθηκε» να μην πάρει ερώτηση. Η απάντηση εξόργισε ακόμα περισσότερου τους ανθρώπους του συγκροτήματος που μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν.

Ενόχληση όμως υπάρχει και στο ALTER καθώς-σε αντίθεση με τον ΣΚΑΙ- ήταν το μοναδικό από τα ιδιωτικά κανάλια που μετέδωσε ολόκληρη την ομιλία του κ. Σαμαρά στο Βελλίδειο επί μιάμιση ώρα ενώ το ίδιο έκανε και με την χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Η «ανταμοιβή» του ήταν να δοθεί ερώτηση στο απεσταλμένο του μετά το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» , την βδομαδιάτικη «ΑΞΙΑ» και λίγο πριν την... «ΒΡΑΔΥΝΗ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ