Μαύρες οχιές μας ζώσανε! - iefimerida.gr

Μαύρες οχιές μας ζώσανε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα στις 7 μ.μ. τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Δενδρινού «Μαύρες οχιές μας ζώσανε», που θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα.

Μετά το «Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένα», όπου βασίστηκε η ομώνυμη ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα που μόλις κυκλοφόρησε, στο νέο του βιβλίο ο Γιώργος Δενδρινός επιχειρεί με το οξύ του χιούμορ να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

«Γιατί ένας γιατρός εντατικολόγος από νοσοκομείο της Αθήνας παίρνει απόσπαση σ’ ένα Κέντρο Υγείας της επαρχίας;
Γιατί από το ίδιο νοσοκομείο εξαφανίζεται ένα πτώμα;
Γιατί ένας απόστρατος της Κορέας εισάγεται επειγόντως στο νοσοκομείο;
Γιατί ένα υπόγειο πολυκατοικίας στην Κυψέλη δημιουργεί υποψίες εγκληματικών ενεργειών;
Γιατί ένα ασθενοφόρο όχημα φέρει την επιγραφή «μαύρες οχιές μας ζώσανε»;
Αστυνομία, Λιμενικό, κανάλια, τηλεντετέκτιβ, εγκληματολόγοι, κρυφοκαμεράκηδες, ψυχολόγοι, αστρολόγοι, σεξολόγοι, ινδοί δότες νεφρών, νεκροπομποί, ακόμα και πραγματογνώμονες θαυματουργών λειψάνων στο κυνήγι των απαντήσεων.
Ο αστυνόμος Κωσταβάρας και ο αρχιφύλακας Θρουμουλόπουλος αναλαμβάνουν την πιο σημαντική υπόθεση της καριέρας τους. Θα κατορθώσουν όμως να τη διαλευκάνουν;».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Ευτύχιος Βορίδης, καθηγητής ιατρικής, ο δημοσιογράφος Κώστας Ρεσβάνης, ο κριτικός Βαγγέλης Χατζηβασιλείου και ο συγγραφέας.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από την ταινία "Απ' τα κόκαλα βγαλμένα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεταίχμιο Ελευθερουδάκης Δενδρινός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ