Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Μια νέα περίοδος αρχίζει για σας τους Κριούς, με την Αφροδίτη και τον Άρη, που βρίσκονται πλέον στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας, να σας παρακινούν σε έντονη δράση αλλά πολλές φορές και σε συναισθηματικές υπερβολές. Ο Άρης δημιουργεί την ανάγκη για πάθος, αλλά πολλές φορές μπορεί να δημιουργεί και εντάσεις στις συζητήσεις ή τις ερωτικές σας στιγμές. Βέβαια, με τον Ήλιο να βρίσκεται στους Ιχθύς, το παρασκήνιο εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά μπαίνετε σε μια περίοδο που θα είστε κυριολεκτικά το επίκεντρο της ζωής. Ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος σας απασχολούν ιδιαίτερα. Η Κυριακή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ενώ, γενικότερα, όλοι θα έχετε το μερίδιό σας από αυτή την περίοδο δράσης αλλά και ερωτισμού.

Ταύρος
Η κοινωνική ζωή αλλά και η συλλογική δουλειά είναι πολύ σημαντικές αυτή την περίοδο για σας τους Ταύρους, θα πρέπει όμως να προσέχετε τις κινήσεις σας, καθώς μπορεί να σχολιαστείτε. Προσέχετε το παρασκήνιο το οποίο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό δεν είναι μια τόσο καλή θέση για σας τους Ταύρους. Ενδεχομένως να πρέπει να κινηθείτε και εσείς παρασκηνιακά ή γενικότερα να προσέχετε τις κινήσεις σας οι οποίες θα έχουν μεγάλη σημασία. Όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας, θα πρέπει όμως να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Δίδυμοι
Μια νέα εποχή αρχίζει για σας τους Διδύμους, αν και για σας που έχετε γεννηθεί τον Μάιο η επαγγελματική σας ζωή παρουσιάζει μια ασάφεια. Όμως, σε οποιαδήποτε ζητήματα έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή ή με τους φίλους σας φαίνετε ότι μπαίνετε σε μια περίοδο δράσης, ενώ μέχρι τώρα ήσασταν κάπως ευαισθητοποιημένοι και απομακρυσμένοι από τους στόχους σας. Οι Δίδυμοι του Μαΐου έχετε να κάνετε πολλές και σημαντικές κινήσεις, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην κάνετε λαθεμένες επιλογές. Συμβουλευτείτε ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεστε και προσπαθήστε να είστε αμερόληπτοι στις κρίσεις σας για τους άλλους. Γενικότερα, είστε σε μια πολύ δυνατή περίοδο δράσης, αρχικά εσείς του Μαΐου, ενώ τους επόμενους μήνες ακολουθείτε και εσείς του Ιουνίου. Γενικά, μπαίνετε σε μια εξαιρετικά καλή και ιδιαίτερα σημαντική φάση, προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Καρκίνος
Η μέρες αυτές είναι εντελώς αντιφατικές για σας τους Καρκίνους! Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε νέα σχέδια, επαφές με το εξωτερικό, συναντήσεις και συζητήσεις, από την άλλη όμως μπαίνετε σε μια περίοδο δράσης μαζί και έντασης, ειδικά αν, όπως προείπαμε, έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Στα επαγγελματικά, ίσως ακόμη και στα οικονομικά σας έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες. Σίγουρα κάνετε σημαντικές υπερβολές οι οποίες δεν σας βγαίνουν σε καλό, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί. Τα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ευνοούνται. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, αυτή την περίοδο έχετε κυριολεκτικά βυθιστεί σε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας με τα αποτελέσματα που θα έχετε να είναι και θετικά και αρνητικά. Ωστόσο είστε πολύ δυνατοί, πολύ δυναμικοί για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ακόμη και με πολύ σημαντικές νομικές σας υποθέσεις ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο.

Παρθένος
Για σας τους Παρθένους, ακόμη και αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας, αυτές σιγά σιγά καταλαγιάζουν, αν και εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο θα πρέπει ακόμη να προσέχετε. Γενικότερα έχετε να δώσετε αγώνες για ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει σχέση με σημαντικά κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα τα οποία θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Ζυγός
Εργασιακά θέματα εξακολουθούν να απασχολούν εσάς τους Ζυγούς. Μπορείτε όμως να προωθήσετε αυτά τα θέματα, αρκεί να είστε προσεκτικοί, ώστε, γενικά, να αποφύγετε την δημιουργία απρόβλεπτων καταστάσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση, κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αλλά και εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, ένα κλίμα πάθους, το οποίο όμως θα μπορούσε να ξεφύγει. Αντίθετα, θέματα των παιδιών, ή τα δημιουργικά σας σχέδια ευνοούνται.

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικές για σας τους Σκορπιούς, οι οποίες σας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα, ενώ σας βοηθούν να συζητήσετε κάποια οικογενειακά σας θέματα. Όμως, η μετατόπιση της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση η οποία έχει σχέση με την δουλειά , ίσως ακόμη και με την υγεία σας. Προσέχετε λοιπόν όλο το επόμενο διάστημα. Κυρίως μέσα στον Μάρτιο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τοξότης
Εσάς τους Τοξότες εξακολουθούν να σας απασχολούν άμεσα οικογενειακά σας θέματα. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, προσέχετε οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας, αλλά και με το δίκαιο και τις νομικές σας υποθέσεις. Όμως, η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή , ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Οι Τοξότες του Δεκεμβρίου ακολουθούν λίγο αργότερα, οι οποίοι , αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσουν απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή τους.

Αιγόκερως
Εσάς τους Αιγόκερους εξακολουθούν να σας απασχολούν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν έχουν σχέση με τα οικονομικά. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις, επηρεάζοντας προς το παρόν εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Μετακομίσεις και μετακινήσεις και επισκευές στον χώρο του σπιτιού μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη ζωή σας, τα οποία είναι κάπως πιεστικά και δυσάρεστα. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι αμφίβολα. Μπαίνετε τώρα σε μια περίοδο πλήρους δράσης, με μετακινήσεις, με μετακομίσεις, με ένταση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά και με μια ευχάριστη διάθεση. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς του Ιανουαρίου και σιγά σιγά ακολουθούν και οι υπόλοιποι Υδροχόοι.

Ιχθείς
Για τους Ιχθύς που έχετε τώρα τα γενέθλιά σας, οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα δημιουργικές, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει γενικότερα να προσέχετε τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ξεκινά τώρα μια πολύ σημαντική περίοδος δράσης, η οποία θα μπορούσε να σας δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα στον οικονομικό τομέα.

Πηγή: Ζωδια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ