Κυβέρνηση: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναπροσαρμοστούν άμεσα στη νέα πραγματικότητα - iefimerida.gr

Κυβέρνηση: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναπροσαρμοστούν άμεσα στη νέα πραγματικότητα

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, απάντησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά από τις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων για την απόφαση του Eurogroup, σημειώνοντας πως είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό για να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα άλλαξε σελίδα.

«Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δηλώσεις του.

«Η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμισι χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;», πρόσθεσε, ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για ¨τζάμπα μαγκιές¨».

«Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν» κατέληξε ο κ. Σακελλαρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Γαβριήλ Σακελλαρίδης ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ