Liberation: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ - iefimerida.gr

Liberation: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας με την γαλλική εφημερίδα Liberation να αποκαλύπτει ένα άγριο παρασκήνιο.

Επικαλούμενη υπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης, η Liberation υποστηρίζει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης επιτέθηκε λεκτικά κατά του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, βλέποντας ότι αντικατέστησε το αρχικό κείμενο Μοσκοβισί, το οποίο ήταν έτοιμο να υπογράψει, με ένα άλλο πιο σκληρό το οποίο απέρριψε η Αθήνα.

«'Ψεύτη' ουρλιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης, τρελός από οργή. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, συνηθισμένος στην ευγένεια που συνήθως επικρατεί στο κλαμπ των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έχει κιτρινίσει» γράφει η Liberation.
Η πηγή της Liberation, ο υπουργός Οικονομικών χώρας – μέλους της Ευρωζώνης, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, υποστήριξε ότι οι δύο άνδρες βρίσκονταν ένα βήμα πριν τη σωματική σύγκρουση.«Ήταν απίστευτο. Πιστέψαμε πραγματικά ότι θα πιάνονταν στα χέρια» είπε χαρακτηριστικά.

Και η εφημερίδα σχολιάζει πως «ο ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται εύθραυστος μπροστά στον ογκώδη έλληνα υπουργό Οικονομικών με τη σωματική δύναμη του Μπρους Γουίλις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ