Το γκολ του μήνα πέτυχε ο μικρός Τζέι στην Σκωτία - Την απονομή έκανε ο Γιώργος Σαμαράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γκολ του μήνα πέτυχε ο μικρός Τζέι στην Σκωτία - Την απονομή έκανε ο Γιώργος Σαμαράς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μήνα οι φίλαθλοι της Σκωτίας ψηφίζουν το καλύτερο γκολ όλων των πρωταθλημάτων της χώρας. Ο Ιανουάριους ήταν ο τυχερός μήνας του μικρού Τζέι αφού ο 97% των φιλάθλων επέλεξε το δικό του τέρμα ως καλύτερο. Όμως η μεγάλη έκπληξη δεν κρυβόταν εκεί αλλά στον άνθρωπο που έκανε την απονομή.

Ο μικρός Τζέι στο ημίχρονο του αγώνα Χάμιλτον-Σέλτικ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο τις εξέδρες. Αυτό το γκολ ήταν το καλύτερο έπειτα από την ψηφοφορία του κόσμου και η διοίκηση της Πρέμιερ Λιγκ κάλεσε τον Γιώργο Σαμαρά να κάνει την απονομή μέσω βίντεο αφού ο Έλληνας άσος βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία. Ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε φυσικά να αρνηθεί αυτό το δώρο για τον καλό του φίλο, ο οποίος είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή θα κάνει χρόνια να την ξεχάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ