Το νέο μεσαίο τζιπ της Hyundai θα λέγεται και πάλι Tucson - iefimerida.gr

Το νέο μεσαίο τζιπ της Hyundai θα λέγεται και πάλι Tucson

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις μια γενιά κράτησε η επωνυμία iX35 για το μεσαίο SUV της Hyundai, μιας και για τον αντικαταστάτη του που βλέπετε και θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη επανέρχεται στη γκάμα η ονομασία Tucson.

Το νέο Tucson λοιπόν έχει σύγχρονη εμφάνιση με βασικό στοιχείο αναγνώρισης την εξαγωνική του μάσκα, ενώ από πλευράς διαστάσεων είναι λίγο πιο μεγάλο από το iX35, φτάνοντας τα 4,48 μέτρα, ελαφρώς πιο φαρδύ και κατά 15 χιλιοστά πιο χαμηλό, με αποτέλεσμα να δείχνει και πιο κομψό και πιο δυναμικό. Παράλληλα είναι και αρκετά άνετο, με ενδεικτικό για αυτό το μέγεθος του πορτμπαγκάζ του, που ξεκινά από τα 513 λίτρα.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη στο νέο τζιπ της Hyundai είναι ο νέος turbo βενζίνης των 1.600 κυβικών, ο 1.6 T-GDI, που αποδίδει 176 ίππους και συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7. Καινούργιος θα είναι και ο diesel των 2.000 κυβικών και των 184 ίππων, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και το μικρότερο, δοκιμασμένο σύνολο των 1.700 κυβικών και των 116 ίππων.

Το νέο μεσαίο τζιπ της Hyundai θα λέγεται και πάλι Tucson | iefimerida.gr 0
Το νέο μεσαίο τζιπ της Hyundai θα λέγεται και πάλι Tucson | iefimerida.gr 1
Το νέο μεσαίο τζιπ της Hyundai θα λέγεται και πάλι Tucson | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai αυτοκίνητο Γενεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ