Χρήστης στο Τwitter έφτιαξε τη νέα δραχμή και την έστειλε στον Ντάισελμπλουμ: Είμαστε έτοιμοι... φέρτε την [εικόνα] - iefimerida.gr

Χρήστης στο Τwitter έφτιαξε τη νέα δραχμή και την έστειλε στον Ντάισελμπλουμ: Είμαστε έτοιμοι... φέρτε την [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις Βρυξέλλες και το έκτακτο Eurogroup, οι αποφάσεις του οποίου θα κρίνουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ωστόσο οι χρήστες του Τwitter δίνουν τη δική τους νότα για την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Κάποιος σχεδίασε τη νέα δραχμή και συγκεκριμένα ένα πεντακοσάρικο με το πρόσωπο της Μαρίας Κάλλας -στο παλιό ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας. Μάλιστα, τουίταρε τη φωτογραφία με τη νέα δραχμή και στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, γράφοντας: «Είμαστε έτοιμοι... φέρτε την».

 Χρήστης στο Τwitter έφτιαξε τη νέα δραχμή και την έστειλε στον Ντάισελμπλουμ: Είμαστε έτοιμοι... φέρτε την [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ