Το απίστευτο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Το απίστευτο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου εμφανίστηκε προ διημέρου στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι, με την Σία Κοσιώνη, φορώντας παπιγιόν. Ηταν ένας τρόπος να κάνει χιούμορ γιατί η κυβέρνηση δεν φοράει γραβάτα.

Η ίδια η κ. Κοσιώνη μάλιστα όταν είδε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου με το παπιγιόν στο δελτίο του είπε χαριτολογώντας: «Με κάνεις και αισθάνομαι ...Βαρουφάκης!».

Ο πρώην παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος -ο οποίος συμμετείχε στο πρόσφατο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, με τον γιό του, υπέρ της κυβέρνησης- δεν είδε με καλό μάτι το παπιγιόν και τις απόψεις του δημοσιογράφου.

Εγραψε στο τουίτερ το παρακάτω σχόλιο:

«Ένας άνδρας καθοδηγούμενος από το πνεύμα της Καγκελαρίου κυρίας Μέρκελ όπως καθοδηγούνται οι πατέρες της Εκκλησία από το Άγιο Πνεύμα! Ο Μπάμπης ναι ο Μπάμπης. Θαυμάστε τον!», έγραψε ο παρουσιαστής και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ