Αμηχανία: Οταν ο Μπογδάνος είπε στον αέρα γ@@α τον Αρη Πορτοσάλτε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμηχανία: Οταν ο Μπογδάνος είπε στον αέρα γ@@α τον Αρη Πορτοσάλτε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας απίστευτος διάλογος εκτυλίχτηκε στον αέρα εκπομπής, με αφορμή την απαρίθμηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που καλωσόριζε τον συνάδελφο του Αρη Πορτοσάλτε, προσφωνώντας τον με την λέξη «Το Γάμμα».

«Καλωσορίζω Α) τη Λήδα Μπόλα Β) τον μουσαφίρη μας κ. Κώστα Μελά και Γ) τον Αρη Πορτοσάλτε... ομόσταυλος» είπε ο παρουσιαστής και ο Αρης Πορτοσάλτε απόρησε και ζήτησε εξηγήσεις «Δεν το κατάλαβα αυτό πως το είπες»; διαμαρτυρήθηκε ο δημοσιογράφος και ζήτησε εξηγήσεις.

Ο Μπογδάνος ξαναμέτρησε και το παιχνίδι χόνδρινε.

«Γάμμα τον Αρη Πορτοσάλτε. Βήτα τον κύριο Μελά και Γάμμα, τον Αρη Πορτοσάλτε».

«Αρχίζουμε πολύ ωραία στο σαλονάκι...» σχολίασε ο συνάδελφος του και ο παρουσιαστής συνέχισε...

«Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ορισμένες φορές λειτουργεί το μυαλό σου με υπερβαίνει. Πιστεύω ότι θα είχες τελείως διαφορετική δημόσια εικόνα τηλεοπτικά, αν συμπεριφερόσουν με τον τρόπο που το κάνεις στους διαδρόμους. Και το λέω δημοσίως, όπως εσύ δημοσίως με αποκαλείς ''ψεκασμένο''» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ