Καμμένος από την Λάρισα: Είναι σημαντικό το έθνος να διαπραγματεύεται ενωμένο - iefimerida.gr

Καμμένος από την Λάρισα: Είναι σημαντικό το έθνος να διαπραγματεύεται ενωμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έδρα της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Λάρισα, επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος οποίος εγκαινίασε το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Καμμένος από την Λάρισα: Είναι σημαντικό το έθνος να διαπραγματεύεται ενωμένο  | iefimerida.gr 0

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την σημασία της εκλογής του 7ου Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ.Καμμένος δήλωσε: «Νομίζω ότι θα έχουμε τη χαρά να τον υποδεχτούμε και εδώ τον κ. Παυλόπουλο. Είναι σημαντικό ότι σε μία δύσκολη στιγμή που το έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο στο εξωτερικό, έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που εκλέγεται με πάρα πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνες μπορούμε να ενωθούμε και όταν οι Ελληνες είμαστε ενωμένοι και από κοινού διεκδικούμε, θα πετύχουμε το στόχο μας».

Καμμένος από την Λάρισα: Είναι σημαντικό το έθνος να διαπραγματεύεται ενωμένο  | iefimerida.gr 1

«Τις επόμενες ώρες, στο Eurogroup, έχουμε μία μάχη. Είμαι βέβαιος ότι η Ελλάδα ενωμένη με έναν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με πολιτικές δυνάμεις που έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν πλέον να αντιπολιτεύονται σε μία εθνική προσπάθεια θα πετύχουμε το λογικό. Γιατί αυτό που ζητάει η ελληνική κυβέρνηση είναι το λογικό, δηλαδή να εφαρμοστεί η Δημοκρατία. Οι πολίτες να επιλέγουν την πολιτική την οποία θέλουν να ασκηθεί από μία εκλεγμένη κυβέρνηση. Αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα, προκειμένου η πορεία της χώρας με ένα νέο πολιτικό σύστημα και με μία νέα πολιτική πρακτική να σταματήσει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, να σταματήσει την ανεργία, την εσωτερική υποτίμηση και τα λουκέτα».

Καμμένος από την Λάρισα: Είναι σημαντικό το έθνος να διαπραγματεύεται ενωμένο  | iefimerida.gr 2

Αναφερόμενος στην ΜΟΜΑ ο κ.Καμμένος δήλωσε: «Στο σχεδιασμό είναι να υπάρχει και στη Λάρισα. Θα αρχίσει από το Λουτράκι, από το Μηχανικό του Λουτρακίου, θα προχωρήσει στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην συνέχεια μάλλον στη Λάρισα θα υπάρχει μια μεγάλη μονάδα. Ηδη μιλήσαμε με τους Περιφερειάρχες και με τους συναδέλφους σας του αμυντικού ρεπορτάζ. Γνωρίζετε καλά εδώ στη Λάρισα, ότι η ΜΟΜΑ ήταν εκείνη η μονάδα που είχε χτίσει τα περισσότερα ορεινά χωριά, τους δρόμους, αλλά και τα νησιά».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος ΜΟΜΑ Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ