Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο HR-V, το μικρό SUV της Honda, έρχεται πλέον επίσημα και στην Ευρώπη με την πρώτη του εμφάνιση να είναι στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες. Ο πρώτος είναι ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας 1.6 i-DTEC των 120 ίππων, που χρησιμοποιείται με επιτυχία τόσο στο Civic όσο και στο μεγάλο τζιπ της μάρκας, το CR-V, ενώ ο δεύτερος το ολοκαίνουργιο σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών. Ο νέος αυτός τετρακύλινδρος ανήκει στη γενιά Earth Dreams της Honda, αποδίδει 130 άλογα με τη βοήθεια turbo και μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT.

Tο σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό ξεχωρίζει για τους άνετους χώρους του για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 453 λίτρων), καθώς και για τις πρακτικές λύσεις, όπως τα πίσω καθίσματα Magic Seats, στα οποία μπορεί να διπλώσει και η βάση, αυξάνοντας κατακόρυφα τις μεταφορικές δυνατότητες.

Σε όλες τις εκδόσεις του νέου HR-V πλην της βασικής η οθόνη αφής Honda Connect των 7 ιντσών στην κεντρική του κονσόλα θα είναι στάνταρ, ενώ το σύστημα infotainment του λειτουργεί με λειτουργικό Android 4.0.4 και φυσικά να παρέχει και φουλ δυνατότητες διασύνδεσης. Διαθέσιμα είναι και ηλεκτρονικά συστήματα διασύνδεσης και διευκόλυνσης, με το City-Brake Active system να περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό.

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι το νέο Honda HR-V για την Ευρώπη | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση Γενεύης Honda HR-V
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ