Χαϊκάλης: Εκανε χιούμορ ο Καμμένος για το περί ανατίναξης καναλιού στον Πειραιά - iefimerida.gr

Χαϊκάλης: Εκανε χιούμορ ο Καμμένος για το περί ανατίναξης καναλιού στον Πειραιά

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ηταν χιούμορ οι δηλώσεις Καμμένου». Αυτό υποστήριξε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης για τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του κόμματός του περί καναλιών στον Πειραιά που δεν έχουν ανατιναχτεί...

Ο κ. Χαϊκάλης, καλεσμένος σήμερα το μεσημέρι σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν αισθάνεται ασφαλής στο εν λόγω κανάλι, με τον ίδιο να απαντά με χιούμορ λέγοντας: «Οχι. Να σου πω γιατί; Γιατί ήδη ο Καμμένος παρήγγειλε στο υπουργείο Αμυνας έξι κιλά δυναμίτιδας και μια σειρά πακέτα χειροβομβίδες για να ζώσει τις γωνίες και τα λοιπά».

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε στη συνέχεια ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χθες το απόγευμα κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι».

«Εκανε χιούμορ», επέμεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ενώ εν συνεχεία άρχισε να κάνει παράπονα για τον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι ο σταθμός του Φαλήρου δεν έπαιξε επί ίσοις όροις το παιχνίδι. «Ακόμη και στις δημοσκοπήσεις μάς βάζατε μέχρι την τελευταία ημέρα στο 1,5%», συνέχισε ο Παύλος Χαϊκάλης και προσέθεσε πως οι ΑΝΕΛ έχουν παράπονο ότι ο ΣΚΑΪ δεν τους καλεί στις εκπομπές του. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν «θα πάμε σε έλεγχο των Μέσων», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως σε καμία περίπτωση δεν εννοούν κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Χαϊκάλης Πάνος Καμμένος ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ