Παραιτήθηκε ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ - Ποιοι ήταν οι λόγοι της απόφασής του - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ - Ποιοι ήταν οι λόγοι της απόφασής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζήσης Βρύζας δεν ανήκει πλέον δυναμικό του ΠΑΟΚ. Η παραίτησή του δεν ήταν ξαφνική σύμφωνα με όσα μαρτυρούν άνθρωποι που ζουν την ομάδα τις τελευταίες ημέρες αλλά ήταν θέμα χρόνο, ειδικά μετά την επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Ο Βρύζας ένιωθε βάρος στον ΠΑΟΚ και όπως ο ίδιος είχε τονίσει αρκετές φορές, την στιγμή που θα συνέβαινε αυτό, αυτόματα θα αποτελούσε και παρελθόν. Αυτό έκανε λοιπόν και αποχώρησε από τον Δικέφαλο του βορρά σε μια εποχή όπου η ομάδα δείχνει καράβι ακυβέρνητο. Οι οπαδοί της ομάδας χρέωσαν στον Βρύζα λανθασμένες επιλογές παρά το γεγονός ότι υπό τη διοίκηση Σαββίδη, υπήρχε η οικονομική άνεση και η πολιτική στις μεταγραφές δεν ήταν τόσο σφιχτή όσο επί προεδρίας Ζαγοράκη.

Ωστόσο ο Βρύζας δεν ήταν αυτός που λάμβανε τις τελικές αποφάσεις, τουλάχιστον όπως διαρρέει από το περιβάλλον του. Η επιλογή του Αγγελου Αναστασιάδη και όχι του Φερνάντο Σάντος με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία τον Μάιο, ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του με τη διοίκηση ωστόσο ο ίδιος θέλησε να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να μην δημιουργήσει θέμα με τη θέση του. Όταν όμως η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, ειδικά με την επίθεση προς το πρόσωπό του από κάποιους οπαδούς, ο Βρύζας αποφάσισε να θέσει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία φυσικά έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζήσης Βρύζας ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ