Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα, καθώς με τον κυβερνήτη σας Άρη να περνά στο δικό σας ζώδιο θα κάνετε πολύ δυναμικές, ιδιαίτερα σημαντικές κινήσεις, οι οποίες θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. Το εξάγωνο Ερμή –Κρόνου δείχνει συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες και επαφές για σας που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, ενώ η συναισθηματική σας ζωή παίρνει φωτιά! Όμως, οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύς , μπορεί να δημιουργήσει γενικότερα ένταση στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος
Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για σας τους Ταύρους, ειδικά του Απριλίου! Προσπαθείτε τώρα να κάνετε μια συμφωνία σε σχέση με τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας θέματα, όμως, δεν καταλήγουν ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε. Η είσοδος του Άρη στον Κριό δημιουργεί για σας ένα παρασκήνιο που κινείται πυρετωδώς και το οποίο θα μπορούσε να σας προκαλέσει μια δύσκολη κατάσταση. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τις ενέργειες σας.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους είναι μια σημαντική ημέρα, με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο να δείχνει πολύ σημαντικές συμφωνίες και συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αποδώσουν. Όμως, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Μάιο, η κοινωνική ή η επαγγελματική σας ζωή παρουσιάζει μια ασάφεια. Προσέχετε μήπως εξαπατηθείτε, μήπως παραπλανηθείτε. Η είσοδος του Άρη στον Κριό δείχνει ότι θα δράσετε τώρα σε κοινωνικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο που για σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να δημιουργήσετε τώρα νέα δεδομένα στη ζωή σας, καθώς υπάρχει μια πλάνη, μια εξαπάτηση που δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα καθαρά, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο.

Καρκίνος
Η περίοδος αυτή ανοίγει νέους δρόμους για εσάς τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, όμως η είσοδος του Άρη στον Κριό φέρνει σημαντικές επαγγελματικές δυσκολίες. Το εξάγωνο Ερμή -Κρόνου δείχνει ότι ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (φορολογικά, κληρονομικά, ασφαλιστικά) θα μπορούσε να προωθηθεί. Οι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας! Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Λέων
Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να έχει περάσει στους Ιχθύς, ίσως εσείς οι Λέοντες να πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις συμβιβαστικές πάνω σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, τα οποία αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας πει πολλά αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Όμως, γενικότερα, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο δράσης.

Παρθένος
Για σας, Παρθένοι μου, υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Αντίθετα, οι σχέσεις σας περνούν από κάποιες αναταράξεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Θα μάθετε κάτι το οποίο δεν είναι όπως ακριβώς εσείς το νομίζατε, ενώ ξεκινά μια περίοδος που θα δώσετε μεγάλους αγώνες για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Αλλιώς έχει ξεκινήσει ο μήνας αυτός για σας και αλλιώς θα τελειώσει.

Ζυγός
Ο χώρος της εργασίας εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς τους Ζυγούς! Όμως, το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε από δω και στο εξής είναι οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο, με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς θα υπάρξουν γενικότερα κάποιες σημαντικές εντάσεις. Οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου θα έχετε συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ μπορείτε γενικότερα να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου μπορεί σήμερα να έχετε μια σημαντική συζήτηση η οποία θα προωθήσει τα σχέδιά σας.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί ασχολείστε με τα οικογενειακά σας τα οποία φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη. Έτσι, η προσοχή σας στρέφεται γενικότερα και σε θέματα που έχουν σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και τα παιδιά! Τώρα αρχίζει μια περίοδος που θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Ακόμη, θέματα εργασίας έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Τοξότης
Εσάς τους Τοξότες η οικογένεια είναι αυτό που σας απασχολεί άμεσα, ενώ για σας που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας τα πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά : Μπαίνετε τώρα σε μια περίοδο με έντονη δράση, με κινητικότητα και δυναμισμό αλλά και με τα συναισθηματικά σας να παρουσιάζουν μια ένταση, μια ορμή. Όμως, από την άλλη πλευρά, τα οικογενειακά σας θέματα σας μπλοκάρουν.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους η καθημερινή σας ζωή υπόσχεται πολλά! Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά, με συγγενείς ή φίλους, έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε και προσπαθήστε να ξεπεράσετε παγίδες που ίσως σας στήνουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αντίθετα, η είσοδος του Άρη στον Κριό δείχνει οικογενειακές εντάσεις. Μετακομίσεις, μετακινήσεις ή επισκευές στον χώρο του σπιτιού μπορεί να υπάρξουν, θα γίνουν όμως μέσα από διαφωνίες. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου κάνετε τώρα σημαντικές συμφωνίες, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα. Αυτό τον καιρό μπαίνετε σε θέση μάχης, είστε πολύ δυναμικοί, με πολλές συζητήσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αν είναι αιχμηρός ενδεχομένως να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις και γεγονότα.

Ιχθείς
Ο μήνας των γενεθλίων σας μόλις ξεκίνησε, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ιχθύς! Η είσοδος του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο σας κάνει δυνατούς και αρκετά δυναμικούς, όμως, όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα πρέπει να προσέχετε τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό σας δίνει το έναυσμα για να κινηθείτε υπέρ των οικονομικών σας θεμάτων. Θα υπάρξουν έσοδα, έξοδα αλλά και μάχες που θα πρέπει να δώσετε παράλληλα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ