Το «Κούγκι» έγινε με τις δηλώσεις Καμμένου: «Πόλεμος» με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ για τις «ρουκέτες» κατά ΜΜΕ - iefimerida.gr

Το «Κούγκι» έγινε με τις δηλώσεις Καμμένου: «Πόλεμος» με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ για τις «ρουκέτες» κατά ΜΜΕ

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε στο πολιτικό σκηνικό η αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή» ήταν η δήλωσή του που πυροδότησε το... Κούγκι.

Τρία κόμματα της αντιπολίτευσης, η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν έντονα καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση. Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έριξε λάδι στη φωτιά.

ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για «απαράδεκτες δηλώσεις» και τόνισε πως «η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται». Κάλεσε δε τον Πρωθυπουργό «να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του».

Το Ποτάμι: Εμπρηστικές δηλώσεις, να απολογηθεί ο Τσίπρας

Το Ποτάμι από την πλευρά του, χαρακτήρισε «εμπρηστικές» τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί για την επιλογή του.

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

ΠΑΣΟΚ: Αντί να απειλεί για Κούγκι να μην παίζει με τα σπίρτα

Σκληρή επίθεση κατά του του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τις επιθέσεις κατά ΜΜΕ άσκησε και το ΠΑΣΟΚ. Τονίζει ότι «υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου».

Και καταλήγει λέγοντας: «Αντί ο κ Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Χρυσοβελώνη: Το γραφείο Τύπου της ΝΔ κατρακύλησε στο Φάληρο

Απαντώντας στο σχόλιο της ΝΔ η Εκπρόσωπος του Κινήματος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δεν έδειξε διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους, τουναντίον μάλιστα: «Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Tελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» σχολίασε.

Σκληρή επίθεση ΑΝΕΛ στο Ποτάμι

Στο θέμα επανήλθαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στο Ποτάμι. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται εμμέσως στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο δεν κατονόμασαν.

Κάνουν λόγο για «διορισμένο πρώην κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο των 28 χιλιάδων ευρώ την εκπομπή, μόνιμο υπάλληλο των διαπλεκομένων». Υποστηρίζουν ότι «με κάθε ευκαιρία υποβάλλει τα σέβη στα αφεντικά του» και καταλήγουν: «Εμάς αφεντικό μας είναι ο ελληνικός λαός».

Η απάντηση του ΣΚΑΪ

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι εργαζόμενοι και στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι οι απειλές κατά ΜΜΕ αποτελούν θέμα Δημοκρατίας:

«Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον. Είναι αυτονόητο, ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ