Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σέξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σέξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολος ο πλανήτης έχει «βαφτεί» με τις 50 αποχρώσεις του γκρι, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο και πολύ περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, με την έξαψη της αναμονής να κορυφώνεται για την ταινία που προβάλλεται πλέον στους κινηματογράφους. Υπάρχει όμως και η βρετανική απάντηση σε αυτό.

Η ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» δεν είναι το μοναδικό φιλμ της χρονιάς που εξερευνά μία αντισυμβατική σεξουαλική σχέση. Υπάρχει και το «The Duke of Burgundy», μία βρετανική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πίτερ Στρίκλαντ. Ο Μπρετ Αρνολντ έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στις δύο ταινίες για το Business Insider και... ψήφισε χωρίς ενδοιασμό τη δεύτερη.

Το φιλμ «The Duke of Burgundy» αφορά τη σαδομαζοχιστική σχέση ανάμεσα στην «αφέντρα» Σίνθια και την «υποτακτική» της Εβελιν. Σε αντίθεση με το «50 αποχρώσεις του γκρι» που περνά αρκετή ώρα μέχρι να γίνει... βρώμικο, όπως αναφέρει ο Αρνολντ, αυτή η ταινία μπαίνει απευθείας στα ακραία γούστα των πρωταγωνιστών και δεν σταματά μέχρι το τέλος.

Η πλοκή είναι απλή, η ταινία αφορά μόνο τη σχέση των δύο πρωταγωνιστριών και τίποτα άλλο. Είναι πιο ακραία από τις ζώνες, τα σχοινιά και τα μαστίγια του φιλμ «50 αποχρώσεις του γκρι» και παρότι το κοινό θα μείνει με κομμένη την ανάσα όταν η Εβελιν μπαίνει στο μπάνιο για μία πολύ ιδιαίτερη σκηνή- όπως γράφει ο Αρνολντ- αυτή είναι τόσο καλλιτεχνικά γυρισμένη και καλόγουστα παρουσιασμένη από τον Στρίκλαντ, που δεν ενοχλεί.

Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σέξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σέξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σέξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2






Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 50 αποχρώσεις του Γκρι Duke of Burgundy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ