Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλούσιος και ισχυρός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τουλάχιστον όχι στην Κίνα, που ακόμη σκανδαλίζεται από δηλώσεις περί σεξ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία επίθεση ενάντια στο πλουσιόπαιδο που τολμά να τις ξεστομίζει.

Στο στόχαστρο ο Γουάνγκ Σικόνγκ. Ο 26χρονος είναι μοναχοπαίδι του μεγιστάνα των ακινήτων Γουάνγκ Γιανλίν, η αξία του οποίου σύμφωνα με το Bloomberg φτάνει στα 28,6 δισεκατομμύρια και είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο γιος του κατέχει το 2% της εταιρείας, αλλά είναι οι δραστηριότητες- και κυρίως τα λεγόμενά του- εκτός επιχειρηματικού τομέα που απασχολούν περισσότερο τα ΜΜΕ της Κίνας. Αφορμή για τη νέα επίθεση εναντίον του ήταν οι δηλώσεις που έκανε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Οταν τον ρώτησαν τι θα πρέπει να διαθέτει μία γυναίκα για να γίνει σύντροφός του, εκείνος απάντησε: «Είναι απλό. Ενα μεγάλο μπούστο αρκεί». Την επόμενη ημέρα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua δημοσίευσε ένα απίστευτα επιθετικό άρθρο, για «συγκεκριμένες διασημότητες που απερίσκεπτα διαδίδουν χυδαίες ιδέες» και «λατρεύουν το σεξ, το χρήμα και τη βία». Το δημοσίευμα δεν αναφέρει το όνομα του Σικόνγκ, αλλά τον «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα.

Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο 26χρονος επιχειρηματίας είναι γνωστός για τα τολμηρά και συχνά αμφιλεγόμενα σχόλιά του στο Weibo- το αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα- αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, έχει την κακή συνήθεια να ξεκινά καβγάδες στο διαδίκτυο, κάνοντας επιθέσεις σε άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες της Κίνας και συχνά κάνει προσβλητικά σχόλια για γυναίκες. Μάλιστα, το Xinhua, στο επίμαχο άρθρο του, ανέφερε ότι ο νεαρός έχει υπεροψία που θυμίζει Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το κακό παιδί της Κίνας -Γιος κροίσου σκανδαλίζει τη χώρα γιατί ψάχνει γυναίκα με μπούστο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ολα αυτά συμβαίνουν στην Κίνα, μία χώρα που τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει τους ελέγχους στο διαδίκτυο και τη βιομηχανία του θεάματος, προκειμένου να καταπολεμηθεί ό,τι θεωρείται χυδαίο και ακατάλληλο από τις αρχές.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Γουάνγκ Σικόνγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ