Καμμένος: Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια κοντά στον Πειραιά... - iefimerida.gr

Καμμένος: Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια κοντά στον Πειραιά...

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός ότι «δεν θα προσκυνήσουμε» καθώς η εντολή του κόσμου είναι «αλλάξτε την πολιτική αυτή» εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος τόνισε πως ο ελληνικός λαός πλέον πάει ενωμένος γι’ αυτή τη διαπραγμάτευση.

Ειδικότερα, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, σχολίασε τις πρωινές του δηλώσεις ότι «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα γίνουμε Kούγκι», ο ίδιος εξήγησε πως «Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκιο, είσαι αποφασισμένος να πας μέχρι τέλους κι εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε, η εντολή είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή , δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά».

Τέλος, άφησε και αιχμές εναντίον κάποιων ΜΜΕ, λέγοντας: «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια κοντά στον Πειραιά αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια, η ανεργία έχει φτάσει στο 70%».

ΝΔ: Ο Καμμένος τρομοκρατεί τα ΜΜΕ – Να απαντήσει ο Τσίπρας

Αμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στα όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας, μέσω του εκπροσώπου της, Κώστα Καραγκούνη, πως «Η Δημοκρατία δεν φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται», ενώ, κάλεσε και τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Αναλυτική η δήλωση Καραγκούνη:

«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται.
Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Αλέξης Τσίπρας Κούγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ