Και το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Ρωμανιά για τις ασφαλιστικές εισφορές: Να «τον μαζέψει» το Μαξίμου - iefimerida.gr

Και το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Ρωμανιά για τις ασφαλιστικές εισφορές: Να «τον μαζέψει» το Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να «μαζέψει» τον γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Ρωμανιά, με αφορμή της δηλώσεις του περί κατάργησης των ασφαλιστικών εισφορών, ζητά το ΠΑΣΟΚ από τον Πρωθυπουργό.

Οπως υποστηρίζει η Χ. Τρικούπη, η κατάργηση των ασφαλιστικών εισφορών και η ριζική αλλαγή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα, που προαναγγέλλει ο νέος Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ρωμανιάς, «οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δραματική παραπέρα μείωση των συντάξεων κατά 50% τουλάχιστον και τις μετατρέπει σε απλά βοηθήματα».

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η μόνη εναλλακτική είναι να «αντικατασταθούν οι εισφορές με υπέρογκους νέους φόρους, που αδυνατούν προφανώς να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες, οπότε και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο».

Και καταλήγει καλώντας την κυβέρνηση «να απαντήσει καθαρά, εάν συμφωνεί με τις ανεύθυνες και επικίνδυνες για το μέλλον των συντάξεων, απόψεις του Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, διαφορετικά να τον «μαζέψει» άμεσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ