Spiegel: Ο Βαρουφάκης είχε δίκιο για το Eurogroup - iefimerida.gr

Spiegel: Ο Βαρουφάκης είχε δίκιο για το Eurogroup

The Council of the European Union / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έχει τα δίκια του ο Βαρουφάκης, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφερόμενο στις ενστάσεις που διατύπωσε στο τελευταίο Eurogroup ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών.

Σε ένα ασυνήθιστα θετικό άρθρο, το Der Spiegel παραδέχεται ότι για την τελευταία αποτυχία στο Eurogroup δεν ευθύνεται μόνο η Αθήνα. '

«Ο Βαρουφάκης έχει λόγο να διαμαρτύρεται για τις διαφορετικές διατυπώσεις στα papers που εμφανίστηκαν» τονίζει σε άρθρο του στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό.

«Ήταν ελλιπής η συνεννόηση ανάμεσα στην Κομισιόν και τους υπουργούς Οικονομικών της Eυρωζώνης» επισημαίνει. Ενώ παραθέτει δήλωση Ευρωπαίου αξιωματούχου, ο οποίος δήλωσε στο Spiegel ότι «δεν υπήρχε εξουσιοδότηση από το Eurogroup» για τη φόρμουλα συμβιβασμού που είχε καταθέσει ο Επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Der Spiegel Γιάνης Βαρουφάκης Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ