Ντάισελμπλουμ: Eurogroup την Παρασκευή μόνο αν είναι αξιόπιστα διατυπωμένο το αίτημα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Eurogroup την Παρασκευή μόνο αν είναι αξιόπιστα διατυπωμένο το αίτημα της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή θα γίνει έκτακτο Eurogroup για το θέμα της Ελλάδας, ωστόσο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν είναι «αξιόπιστα διατυπωμένο το αίτημα παράτασης».

Κάτι που μετέφερε και η δημοσιογράφος του «Fox» Τζούλι Βερχάτζ μέσω του Twitter το οποίο και αναπαρήγαγε το «Telegraph» αναφέροντας:

Το αίτημα θα μπορούσε να πάρει απο τώρα τον δρόμο για το Eurogroup της Παρασκευής. Από τον επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup:«Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι υπουργοί Οικονομικών Ευρωζώνης ίσως συνεδριάσουν την Παρασκευή αν οι Ελληνες υποβάλουν «αξιόπιστα διατυπωμένο αίτημα»-Επίσημο».

Ντάισελμπλουμ: Eurogroup την Παρασκευή μόνο αν είναι αξιόπιστα διατυπωμένο το αίτημα της Ελλάδας | iefimerida.gr 0

Και η φράση «Credibly Worded Request» ( αξιόπιστα διατυπωμένο αίτημα) είναι το σημείο-κλειδί για την απόφαση του Ολλανδού για το έκτακτο Eugroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ