Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda - iefimerida.gr

Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα για το καινούργιο Skoda Superb που στη νέα του εκδοχή έχει μεγαλώσει ακόμα λίγο φτάνοντας τα 4,86 μέτρα και έχει γίνει πιο κομψό και κυρίως πιο upper class.

Εκτός από το μήκος έχουν αυξηθεί τόσο το μεταξόνιο όσο και το πλάτος του, γεγονός που κολακεύει τόσο την εικόνα όσο και την χωροταξία του, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο άνετο από το ήδη εξαιρετικό στο συγκεκριμένο τομέα υπάρχον μοντέλο. Χαρακτηριστικό για αυτό είναι το μέγεθος του πορτμπαγκάζ του, που κυμαίνεται από 625 έως και 1.760 λίτρα.

Από πλευράς κινητήρων ο βασικός diesel, που θα είναι και ο πιο δημοφιλής στην Ελλάδα, είναι ο 1.6 TDI με 120 άλογα και μέση κατανάλωση μόλις 3,7 λίτρων στην έκδοσή του Green Line. Την πετρελαιοκίνητη γκάμα συμπληρώνουν δύο εκδόσεις του TDI των 2.000 κυβικών, με 150 και 190 ίππους.

Βασικός βενζινοκινητήρας είναι ο 1.4 TSI των 125 ίππων, ενώ διαθέσιμη θα είναι και η πιο ισχυρή εκδοχή του των 150 ίππων. Από κει και πάνω θα υπάρχει ο 1.8 TSI με 180 άλογα, καθώς και ο 2.0 TSI σε δύο εκδόσεις, με 220 και 280 άλογα, με την πιο ισχυρή να συνδυάζεται και με τετρακίνηση.

Ως τετρακίνητη θα είναι διαθέσιμη και η κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση των 190 ίππων, ενώ το νέο Skoda Superb μπορεί να εξοπλιστεί με όλα τα τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης.

Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι τα νέο Superb της Skoda | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ