Ντομπρόβσκις: Υπάρχουν χρήματα για την Ελλάδα, αρκεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Ντομπρόβσκις: Υπάρχουν χρήματα για την Ελλάδα, αρκεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του ότι η Ελλάδα οφείλει να μείνει σταθερά στο υπάρχον πρόγραμμα έτσι ώστε να λάβει την απαραίτητη χρηματοδότηση, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βλέπω κάποιες ανησυχητικές τάσεις στην οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ελληνικό πρόγραμμα υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια, αν η Ελλάδα θέλει να τα αξιοποιήσει θα πρέπει να κλείσει με επιτυχία την αναθεώρηση και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Αν γίνει αυτό τότε μπορούμε να εξετάσουμε την ευελιξία που υπάρχει για το μέλλον. Η Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά πως η πορεία προς τα μπρος είναι να επεκτείνει το υπάρχον πρόγραμμα με όρους».

Τέλος ζήτησε από την ελληνική πλευρά να μην προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες όσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ