Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματευόμαστε για να μείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματευόμαστε για να μείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με είδηση, ότι δηλαδή αύριο θα κατατεθεί η πρόταση της κυβέρνησης για παράταση τηα δανειακής σύμβασης και όχι σήμερα, βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε για την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει αύριο αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης προσθέτοντας πως «Το Ποτάμι στηρίζει τη διαπραγματευτική προσπάθεια». «Του είπα ότι δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να τελειώνουμε με το περιτύλιγμα και να μπούμε στην ουσία, που είναι η ανόρθωση της οικονομίας,να περασουμε στο παρασύνθημα, που είναι δουλειές, δουλειές, δουλειές. Εκεί θα δώσει εξετάσεις η κυβέρνηση», συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματευόμαστε για να μείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης  | iefimerida.gr 0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε ότι την Παρασκευή θα έχουμε καλά νέα κάτι το οποίο, όπως εξήγησε εκτιμά καθώς αφενός είναι φύσει αισιόδοξος και αφετέρου γιατί, όπως είπε, ο «Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματευόμαστε σκληρά, αλλά πάνω από όλα για να μείνει η χώρα στο κέντρο της Ευρώπης».

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε επίσης ειδική αναφορά στο ζήτημα της Παιδείας, λέγοντας ότι η προσπάθεια να καταργηθούν τα πρότυπα σχολεία είναι εκτός λογικής. Σημείωσε πάντως ότι ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι στο θέμα της παιδείας πρέπει να γίνει μια εθνική συζήτηση και πως όλα θα συζητηθούν.

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματευόμαστε για να μείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης  | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Sooc

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ