Champions League: Μενού με δύο ματς απόψε και... Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Champions League: Μενού με δύο ματς απόψε και... Ρεάλ Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φάση των «16» του Champions League άνοιξε χθες με τις δύο ισοπαλίες σε Παρίσι και Λβιβ, ενώ σήμερα υπάρχουν στο πρόγραμμα δύο παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος του τροπαίου, δεν βρίσκεται στα... καλύτερα της και αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Σάλκε θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης.Με τις γνωστές απουσίες (Ράμος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Κεντίρα, Κοεντράο), η «βασίλισσα» ελπίζει να συμμαζέψει την άμυνα που έγινε έρμαιο της Ατλέτικο με την επιστροφή του Πέπε. Ωστόσο, η Σάλκε με την... αύρα του Ντι Ματέο μέσα στο «σπίτι» της πάει για την έκπληξη. Ο τεχνικός των Γερμανών έχει πρόβλημα στους τερματοφύλακες με τους Φέρμαν και Γκίφερ εκτός και θα ξεκινήσει με βασικό τον 19χρονο Βέλενροϊτερ. Πέρυσι, η Σάλκε δέχθηκε μισή ντουζίνα γκολ στο σπίτι της (6-1) και αγγίζοντας τα δέκα συνολικά σε δυο ματς (3-1 η ρεβάνς) αποχαιρέτησε ντροπιασμένη το Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι, τα πράγματα είναι πιο... μοιρασμένα ανάμεσα σε Βασιλεία και Πόρτο. Οι γηπεδούχοι του Πάολο Σόουζα απέναντι σε μια ομάδα της χώρας του, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των ομίλων. Ωστόσο, απέναντι του θα βρει την Πόρτο που μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι παραμένουν αήττητες στην διοργάνωση.

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League:
21:45 Βασιλεία – Πόρτο (Novasports2)
21:45 Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης (NEΡIT)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ