Αστρολογικές προβλέψεις για το 2015 - iefimerida.gr

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2015

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη ξεκινάει επίσημα μία νέα χρονιά για το Κινέζικο ημερολόγιο και μπαίνουμε στη χρονιά του προβάτου (ή τράγου), με ιδιαίτερα ευνοϊκές προβλέψεις σε όλους τους τομείς.

Με βάση τις προβλέψεις και τα αστρολογικά γεγονότα της περιόδου, το 2015 ως χρονιά του προβάτου, υπόσχεται πιο πολλές ευνοϊκές στιγμές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Πολλοί αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι το χάος που εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία λίγα χρόνια, φέτος θα μαζευτεί και θα υπάρξει σταθερότητα τόσο σε πολιτικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Με άλλα λόγια, το έτος 2015 θα είναι μία κρίσιμη χρονιά, δίνοντας μεγάλες ελπίδες για το μέλλον και αλλάζοντας τις συνθήκες προς το καλύτερο, ενώ τα σημεία και οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις επιβεβαιώνουν το θετικό χαρακτήρα των επικείμενων αλλαγών.

Το κινεζικό ωροσκόπιο για το έτος του προβάτου θα αρχίσει στις 19 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει στις 7 Φεβρουαρίου 2016. Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει σε πολλά ανατολίτικα ωροσκόπια για το 2015 είναι η νεοαποκτηθείσα πίστη σε μια σταθερή οικονομική ανάπτυξη. Στην κινεζική παραδοσιακή αστρολογία το 2015, ως έτος του προβάτου και του τράγου, εκπροσωπεί αλληγορικά την πέρασμα στην καλοκαιρία, την περίοδο της ευημερίας. Οι δυτικοί Αστρολόγοι με τη σειρά τους επιβεβαιώνουν το θετικό χαρακτήρα του 2015 επισημαίνοντας τα θετικά σημάδια στις κινήσεις των πλανητών.

Κατ 'αρχάς, η μετάβαση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη στο τέλος του 2014 είναι ένα μεγάλο σημάδι, αφού πολλά πολιτικά προβλήματα και οικονομικά ζητήματα θα αρχίσουν να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Δεύτερον, η ένταση μεταξύ Πλούτωνα και Ουρανού, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012, τελικά θα κοπάσει φέρνοντας πολλές συγκρούσεις που εντάθηκαν το 2012-2014 στο τέλος τους.

Τρίτον, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα υπάρξει μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να έχει μια απροσδόκητη θετική επίδραση σε πολλούς τομείς, κυρίως στην τεχνολογία, με νέα επιτεύγματα και διαστημικές ανακαλύψεις μέσα στο χρόνο.

Τέταρτον, τον Αύγουστο του 2015 θα δούμε τη μετάβαση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό πρώτα απ 'όλα θα επηρεάσει θετικά την οικονομική ανάπτυξη. Η οικονομία θα σταθεροποιηθεί γρήγορα και οι αγορές θα εανακάμψουν από τις απώλειες που υπέστησαν κατά τα προηγούμενα έτη. Μια άλλη καλή υπόσχεση του 2015, είναι η συνολικά αυξημένη προσοχή σε οικολογικά ζητήματα, στην προστασία του περιβάλλοντος, σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και στον υγιεινό τρόπο ζωής. Η υγεία των ανθρώπων θα βρίσκεται στο επίκεντρο.

Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 οι διαδικασίες που έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα τελευταία χρόνια θα φέρουν αποτέλεσμα και κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο στον κόσμο θα κοπάσουν η αναταραχή και οι συγκρούσεις. Πιο κοντά στους καλοκαιρινούς μήνες, όταν τα θετικά γεγονότα θα αρχίσουν να επισκιάζουν τα αρνητικά, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες τελικά θα αποκαταστήσουν την πίστη τους στο μέλλον.

Είναι δύσκολο να προβλεφθούν τα γεγονότα του 2015 με λεπτομέρεια, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η χρονιά που ακολουθεί θα είναι αξέχαστη.

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2015 | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ