Εθνική ομάδα: Στην Ιταλία Καραγκούνης - Κωστένογλου - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Στην Ιταλία Καραγκούνης - Κωστένογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα την θέση του προπονητή στην Εθνική ομάδα.

Μάλιστα, θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη των μελών του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας υπό τον Γιώργο Καραγκούνη ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Καραγκούνης μάλιστα ετοιμάζει ταξίδι για την Ιταλία την προσεχή Κυριακή για να δουν από κοντά μαζί με τον Νίκο Κωστένογλου τον αγώνα της Βερόνα με την Ρόμα για το Καμπιονάτο Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι αρκετοί από τους… Ιταλούς διεθνείς, αφού στις δύο ομάδες ανήκουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας, Ταχτσίδης, Μανωλάς, Τοροσίδης και Χολέμπας. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής και ο βοηθός του Μαρκαριάν επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης».

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός προπονητής θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Super League για να δει το «υλικό» της Εθνικής στους «αιώνιους».

Tέλος, σύσσωμο το τιμ της Εθνικής ομάδας αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να δει τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αρχές Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ