Με προβλήματα οι μετακινήσεις λόγω χιονιά ακόμα και στην Αττική -Ποιοι δρόμοι έκλεισαν - iefimerida.gr

Με προβλήματα οι μετακινήσεις λόγω χιονιά ακόμα και στην Αττική -Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ακόμα και στην Αττική δημιουργήθηκαν τη νύχτα λόγω χιονόπτωσης, ενώ μεγαλύτερες δυσχέρειες παρατηρούνται στην Εύβοια και την ορεινή Στερεά Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως την διασταύρωση Αγίου Πέτρου.

Νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία και προς Πάρνηθα, στο ρεύμα από το τελεφερίκ προς καζίνο, αλλά πριν από λίγο επετράπη μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην Εύβοια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους Στενής- Στροπώνων και Αγίου Αθανασίου- Γλυφάδας, ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας -Αιδηψού, απο το 16ο έως το 51ο χιλιόμετρο και τα ΙΧ κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Με αλυσίδες κινούνται, επίσης, τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Λαμίας- Καρπενησίου στις Ράχες Τυμφρηστού, καθώς και σε όλα τα ορεινά της Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ