Τσόρι: Με Ντίνπρο όπως και στο Champions League - iefimerida.gr

Τσόρι: Με Ντίνπρο όπως και στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα του Europa League κόντρα την Ντνίπρο έδωσε ο Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ουκρανία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΟΣΦΠ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνες που έκαναν στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League, καθώς υπερασπίζονται «έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία:
«Ναι, ίσως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν είναι κάτι που θα είναι υπέρ μας. Δεν θα σκεφτόμαστε, όμως, τον καιρό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».\

Για το γεγονός ότι η Ντνίπρο προέρχεται από πολύμηνη αποχή:
«Εκείνοι θα ανυπομονούν να παίξουν ξανά. Και εμείς έχουμε διαφορές στην ομάδα μας. Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Για τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League και αν μπορούμε να περιμένουν κάτι ανάλογο την Πέμπτη κόντρα στην Ντνίπρο:
«Ναι, θα το προσπαθήσουμε, επειδή ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο αυριανό παιχνίδι».

Η ενδεκάδα που σκέφτεται ο Περέιρα

Όλα δείχνουν ο Βίτορ Περέιρα στο αρχικό σχήμα αύριο θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Σαντάνα (ή Αυλωνίτη) και Μαζουακού. Στον άξονα υπάρχουν τέσσερις επιλογές (Μανιάτης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα). Για τη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν άλλες τέσσερις λύσεις (Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Αφελάι και Φορτούνης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Τσόρι), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει πιθανότατα ο Μήτρογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ντνίπρο: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός τσορι ντινπρο Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ