Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η Νέα Σελήνη επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς τους Κριούς που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, με τους φίλους σας να σας προσφέρουν την βοήθειά τους, αλλά και την στήριξη προσώπων της κοινωνικής σας ζωής. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Γενικότερα, με τους φίλους και τα πρόσωπα του κοινωνικού σας περίγυρου θα μπορέσετε να συζητήσετε πολλά από τα όσα ήδη σας απασχολούν. Ωστόσο οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις παίρνουν μια ασαφή πορεία, δώστε τους λοιπόν την προσοχή σας! Τις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλυφθούν πολλά από αυτά που διαδραματίζονται τώρα.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη αφορά πρωτίστως εσάς τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20 Μαΐου, ζητώντας να προσέχετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Αντίθετα, όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-21 Απριλίου κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο όμως θα πρέπει να δώσετε σημαντική προσοχή. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή, ευνοείται αυτή την περίοδο. Όμως, δείξτε προσοχή, ενδεχομένως να έχετε πάρει λάθος πορεία σε κάποιες υποθέσεις σας, και αυτό να σας φορτίζει.

Δίδυμοι
Για τους Διδύμους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες (γύρω στις 21 Ιουνίου), η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα στα σχέδιά σας για ταξίδια, για τις σπουδές ή τις νομικές σας υποθέσεις. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Μαΐου δείχνει κάποιες αντιφατικές καταστάσεις. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν λάθη, παγίδες και ασάφειες. Ακόμη, μια σχέση σας μπορεί να σας φορτίζει ιδιαίτερα. Ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και τυχόν νομικές σας υποθέσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, σε λίγο, (σε ένα-ενάμιση μήνα), έρχονται πολύ σημαντικές αλλαγές! Αυτή τη περίοδο θα έχετε έντονη δραστηριότητα, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών ( αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 20 Ιουνίου) θα πρέπει να προσέχετε την ένταση με τα πρόσωπα κύρους. Προφυλαχτείτε επίσης από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους υπάρχουν νέα δεδομένα, με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, δημιουργώντας αντιφατικές καταστάσεις. Ενώ σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις, το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να φέρει ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να προωθηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σας ζητήματα.

Λέων
Για σας τους Λέοντες ,αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Βέβαια, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια περίοδο που μπορεί να είστε κάπως μελαγχολικοί, λιγότερο θαρραλέοι, αλλά και περισσότερο διορατικοί. Όμως, υπάρχει περίπτωση κάποιοι να προσπαθήσουν να σας στήσουν παγίδες σε οικονομικά θέματα, φροντίστε λοιπόν να τις αποφύγετε. Αντίθετα, σε λίγες μέρες, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, μπαίνετε σε μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο.

Παρθένος
Παρθένοι μου, η Νέα Σελήνη επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, δημιουργώντας μια ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αντίθετα, ένα θέμα εργασίας ή ένα θέμα υγείας θα μπορούσε τώρα να πάρει μια νέα τροπή. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει τώρα, αυτές τις μέρες, να προσέχετε ιδιαίτερα την ένταση που μπορεί να υπάρξει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πάντως, γενικότερα, αυτό τον καιρό, οι σχέσεις σας έχουν περάσει από διάφορες αναταράξεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου κάνετε τώρα καινούργια, ιδιαίτερα ευνοϊκά πράγματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα, πολύ σημαντικά δεδομένα στις σχέσεις σας, με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθούν σε αυτό.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς, ειδικά αν είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην συναισθηματική σας ζωή, παράλληλα όμως δημιουργούνται θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και αφορούν ζητήματα υγείας ή ακόμη και οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους (φορολογικά, κληρονομικά). Προσέχετε, τις επόμενες μέρες αρχίζει μια περίοδος έντασης, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό, απέναντι από το δικό σας ζώδιο.

Σκορπιός
Ένα οικογενειακό θέμα προχωρά για σας τους Σκορπιούς, ενώ η Νέα Σελήνη, ευνοεί ,για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως προσέχετε, μπορεί να γίνει κάποιο λάθος, ή να υπάρξει μια σημαντική παγίδα, τουλάχιστον σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικο-συναισθηματικά σας! Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών η Νέα Σελήνη μιλά για οικογενειακά θέματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά και τα οποία μπορεί να σας φορτίσουν αυτές τις μέρες. Προσέχετε μην συμβούν λάθη ή εξαπατήσεις, όπως επίσης φροντίστε να αναγνωρίσετε παγίδες που τυχόν σας στήνουν κάποιοι. Το ίδιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αντίθετα, ευνοούνται οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή σε λίγες μέρες.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη σας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φίλους και συγγενείς) και ευνοεί τις συζητήσεις μαζί τους για μια συνεργασία, για μια συμφωνία, αρκεί να προσέχετε τα ψιλά γράμματα, καθώς μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς τις θέλετε. Ίσως υπάρξουν κάποιες αντιφατικές καταστάσεις, δείξτε λοιπόν την δέουσα προσοχή. Οι Αιγόκεροι των δύο τριών τελευταίων ημερών πιστεύω ότι βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο! Μπορείτε τώρα να δείτε φίλους και να κάνετε μαζί τους πολλές συζητήσεις, θα πρέπει όμως να προσέχετε την συμπεριφορά σας, καθώς είστε κάπως εριστικοί αυτές τις ημέρες. Αν θέλετε λοιπόν οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που θα κάνετε να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, φροντίστε να «απομονώσετε» κατά κάποιο τρόπο αυτή σας τη διάθεση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 18 Ιανουαρίου. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου που έχετε γενέθλια σήμερα επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τη Νέα Σελήνη, η οποία σας φέρνει νέα ξεκινήματα σε θέματα δουλειάς, ίσως και σε θέματα υγείας γενικότερα. Όμως, ένα σημαντικό οικονομικό θέμα είναι αρκετά μπλεγμένο. Μπαίνετε τώρα σε περίοδο που θα έχετε ατέλειωτες μετακινήσεις, ατέλειωτες συναντήσεις και συζητήσεις τις οποίες θα πρέπει να προσέχετε. Δεν αποκλείεται, τον μήνα που ακολουθεί να έχετε ακόμη και προστριβές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς
Ιχθύες μου Χρόνια Πολλά, μιας και τώρα αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο! Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, καλό θα είναι να προσέξετε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποδώσουν αυτόν τον καιρό. Την περίοδο όμως αυτή δεν θα λείψουν τα λάθη, οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις ακόμη και οι παραπλανητικές καταστάσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο(ειδικά γύρω στις 5 Μαρτίου),έχετε καινούργια και ιδιαίτερα σημαντικά δεδομένα στη ζωή σας, ενώ οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών (γεννημένοι γύρω στις 19-20 Μαρτίου) ζείτε μια αντιφατική κατάσταση, με τον έρωτα, το πάθος αλλά και την ένταση να κυριαρχούν! Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ότι αρχίζει σήμερα μπορεί να έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ