Αυτούς τους ανθρώπους θαυμάζει όλος ο κόσμος [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτούς τους ανθρώπους θαυμάζει όλος ο κόσμος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηγέτες, φιλάνθρωπους, σταρ της υποκριτικής ή ακόμη και του αθλητισμού. Ο καθένας μπορεί να θαυμάζει κάποιον διαφορετικό. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που κερδίζουν το θαυμασμό όλου του κόσμου.

Αυτό ήταν το αντικείμενο της δημοσκόπησης του YouGov σε 34 χώρες, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι πιο θαυμαστοί άνθρωποι στον κόσμο. Για να φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα, αρχικά το YouGov έκανε έρευνα αναζητώντας υποψηφίους για να καταρτίσει τη λίστα των 25 ανδρών και άλλων τόσων γυναικών. Στη δεύτερη φάση της δημοσκόπησης, ζήτησε από τους ερωτώμενους να απαντήσουν ποιους θαυμάζουν περισσότερο από τη λίστα.

Στους άνδρες, στην κορυφή βρέθηκε ο Μπιλ Γκέιτς, προφανώς χάρη στην έντονη φιλανθρωπική δράση που έχει ο ιδρυτής της Microsoft. Δεύτερος είναι ο Μπαράκ Ομπάμα και τρίτος ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Η γυναίκα που θαυμάζουν οι περισσότεροι στον κόσμο είναι η Αντζελίνα Τζολί. Η ηθοποιός έχει επίσης έντονη φιλανθρωπική δράση, με τον ΟΗΕ, τιμήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την καμπάνια της ενάντια στη σεξουαλική βία, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι είναι «ανοιχτή» στην ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον.

Δεύτερη στη λίστα είναι η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η οποία επέζησε από επίθεση των Ταλιμπάν που προσπάθησαν να την σκοτώσουν επειδή ήθελε να πάει στο σχολείο και τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, ενώ τρίτη είναι η Χίλαρι Κλίντον.

Αυτούς τους ανθρώπους θαυμάζει όλος ο κόσμος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ