Την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στηρίζει η Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τον πρώην βουλευτή και υπουργό της Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Κώστα Καραγκούνη:

«Στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας το Δεκέμβριο, προτείναμε την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, ενός γνώστη των Ευρωπαϊκών θεμάτων, μετριοπαθούς πολιτικού και πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊστή και μετριοπαθή πολιτικό. Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ιστορικού στελέχους της.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επιτελέσει στο ακέραιο τα καθήκοντά του».

Η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 162 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ,) και με τους 76 ψήφους της ΝΔ ο Προκόπης Παυλόπουλος θα λάβει 238 ψήφους αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ