Spiegel: Τσίπρας και Βαρουφάκης λειτουργούν σαν παίκτες του πόκερ - iefimerida.gr

Spiegel: Τσίπρας και Βαρουφάκης λειτουργούν σαν παίκτες του πόκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης στο στόχαστρο του γερμανικού περιοδικού «Spiegel» με αφορμή τους χειρισμούς τους στο χθεσινό Eurogroup.


Στο δημοσίευμα με τίτλο «Επανάσταση προ των πυλών» αναφέρονται σκληροί χαρακτηρισμοί για τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών αφού αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Οι δύο άντρες όχι μόνο αποζητούν το φθηνό χειροκρότημα των Ελλήνων συμπατριωτών τους, επιπροσθέτως λειτουργούν σαν παίκτες του πόκερ. Που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με την μπλόφα τους μπορεί να τα χάσουν όλα».

Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι «όπως ένας μεθυσμένος από την επανάσταση, μπορεί να χαθεί σε αυταπάτες και να λειτουργήσει με απερισκεψία, έτσι απειλεί και το δυναμικό δίδυμο Τσίπρας-Βαρουφάκης».

Το δεικτικό άρθρο ασχολείται και με τις στιλιστικές προτάσεις που έχουν φέρει στο προσκήνιο οι δύο πολιτικοί, αναφέροντας: «Αλέξης και Γιάνης γράφουν τη δική τους ιστορία ως επαναστάτες που θέλουν να καθιερώσουν νέα πολιτική με το δερμάτινο μπουφάν και το ανοιχτό πουκάμισο, με τη μοτοσικλέτα έναντι της λιμουζίνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spiegel Τσίπρας Βαρουφάκης παίκτες πόκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ