Συνεχίζει την δουλειά της η ΑΕΚ – Κέρδισε 2-0 και τον Αχαρναϊκό - iefimerida.gr

Συνεχίζει την δουλειά της η ΑΕΚ – Κέρδισε 2-0 και τον Αχαρναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτη σοβαρότητα και με σωστή διαχείριση μετά το καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Football League.

Με φόρα απ’ το αποτέλεσμα του «Καραϊσκάκη», η «Ένωση» έπαιξε ωραία μπάλα κατά διαστήματα και τη συνδύασε μ’ ένα άνετο 2-0 επί του Αχαρναϊκού.

Φτωχό το σκορ για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων», που έχασαν πολλές ευκαιρίες και είδαν το δοκάρι (Πλατέλλας) και τον εκπληκτικό Παγούδη να τους περιορίζει στα γκολ των Μπαρμπόσα (38’) και Αραβίδη (79’).

Όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, με την εξέδρα ν' αποθεώνει την ομάδα του Δέλλα και να ζητά επιτακτικά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Αθανασίου, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ταμπάκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αχαρναϊκος Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ