Πήρε «φωτιά» το Twitter με την κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη -Αφορμή οι πολεμικές αποζημιώσεις - iefimerida.gr

Πήρε «φωτιά» το Twitter με την κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη -Αφορμή οι πολεμικές αποζημιώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω αναρτήσεων στο Twitter διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό, σύμφωνα με την οποία οι ευρωβουλευτές της «Ελιάς» ψήφισαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «όχι» για το αν θα πρέπει να πάρει η Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ζητά παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα, καθώς τονίζει ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ τέτοιου είδους ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η είδηση που διακινείς είναι απολύτως ψευδής οφείλει άμεσα να πάρει θέση ο πρωθυπουργός», απάντησε μέσω Twitter ο κ. Ανδρουλάκης.

Καϊλή: Ποιος σε παρασύρει;

Η κόντρα Καμμένου με τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της υποτιθέμενης ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις συνεχίστηκε μέσω twitter .

Ο υπουργός Αμυνας επέμεινε, παρά την διάψευση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη. «Ο Ανδρουλάκης μάλιστα χλεύασε την πρόταση γελώντας με Γερμανούς συναδέλφους του...» έγραψε για να αναλάβει τη «σκυτάλη» η έτερη ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

«Διάβασε την διάψευση μου. Δεν υπήρξε τέτοια ψηφοφορία.Στην οργανωμένη προσπάθεια του Γλέζου πως γίνεται και ήμασταν όλοι;! Με Κουρουμπλή το 2011 ξεκινήσαμε κ ανοίξαμε το θέμα..παρακαλώ για επανόρθωση. Ακόμα κ ο Χρυσόγονος το διέψευσε. Ανάγκη για ενότητα υπάρχει, όχι διχασμό» έγραψε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος ανταπάντησε: «Καταθέστε λοιπόν αύριο πρωί κοινή πρόταση όλοι για το θέμα και ο Ανδρουλάκης ...».

«Μη συνεχίζεις. Είναι απολύτως ψευδή όλα αυτά. Ποιός σε παρασύρει;!..» διερωτήθηκε η Εύα Καϊλή για να προσθέσει: «Ρωτήστε τον Γλέζο. Ακόμα και ο Μαριάς ήταν παρών εκεί!.. Έκανα διάψευση κ συνεχίζετε.. Κάναμε ήδη συνεννόηση με τον Μ.Γλέζο κ τον στηρίζουμε. Παρών ήταν κ ο Μαριάς».

Πήρε «φωτιά» το Twitter με την κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη -Αφορμή οι πολεμικές αποζημιώσεις | iefimerida.gr 1


Η Εύα Καϊλή συνέχισε ζητώντας από τον Π. Καμμένο να ανακαλέσει. «Ως υπουργός άμυνας κάνετε επίθεση αντί για άμυνα σε Έλληνες Ευρωβουλευτές με ψέματα;!» είπε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Υπέγραψε θεσμικά αύριο εσύ με όλους τους Έλληνες και άσε τον Ανδρουλάκη με τους φίλους του» επέμεινε ο υπουργός Αμυνας.

«Να μου στείλεις τα πρακτικά που ψήφισα όχι κ μίλα με τον Χρυσόγονο-Σύριζα που το διαψεύδει! Να ανακαλέσεις!» αντιγύρισε στον ενικό αυτή τη φορά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Ζήτα συγνώμη που δεν στήριξες την πρόταση και πες ξεκάθαρα οτι ο Ανδρουλάκης σας παρέσυρε και υπέγραψε αύριο πρωί σαν Ελληνίδα» επέμεινε ο Π. Καμμένος.

«Να μου στείλεις τα πρακτικά ψηφοφορίας που ψήφισα όχι, ως Έλληνας υπουργός που επιμένεις σε λάσπη κατά Ελλήνων Ευρωβουλευτών!» συνέχισε τον καυγά η Εύα Καϊλή.

Πήρε «φωτιά» το Twitter με την κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη -Αφορμή οι πολεμικές αποζημιώσεις | iefimerida.gr 2
Πήρε «φωτιά» το Twitter με την κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη -Αφορμή οι πολεμικές αποζημιώσεις | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ