Τα ζώδια της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Αυτό είναι ένα πολύ ερωτικό τριήμερο για σας τους Κριούς, με την Σελήνη στον Τοξότη να σας δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψετε αλλά και να δείτε φίλους, ενώ πραγματοποιούνται κάποιες μυστικές επαφές. Από την επόμενη εβδομάδα που η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν στο δικό σας ζώδιο θα σας αποκαλυφθούν πολλά από όσα λέγονται και γίνονται αυτό το διάστημα. Οι συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο, αυτόν τον καιρό αποδίδουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, αυτό το τριήμερο σκέφτεστε πολύ ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας φορτίζει. Όμως, η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύς είναι ιδανική, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί από τις 14 Μαΐου και μετά. Οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ερωτικές για σας, ενώ την Κυριακή θα καταστρώσετε σχέδια τα οποία όμως αλλάζουν. Αυτόν τον καιρό συζητάτε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά αλλά και με την επαγγελματική σας ζωή η οποία σιγά σιγά θα αποδώσει, αρκεί βέβαια να μην κάνετε υπερβολές, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαΐου. Αποφύγετε να κάνετε λαθεμένες κινήσεις σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου, πιστεύω ότι τώρα είναι ο καιρός να δράσετε, με τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις επαφές να ευνοούνται! Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί τον Μάιο, κάνετε τώρα νέα και πολύ σημαντικά σχέδια, ενώ σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, φαίνεται ότι φτάνετε στην αποκορύφωση της δράσης σας! Περιορίστε λίγο την ένταση με την οποία κινείστε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 16 Ιουνίου. Οι Δίδυμοι του Μαΐου ανοίξτε τώρα τα φτερά σας, αφού ένα οικογενειακό θέμα, ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ή ακόμη και ένα θέμα που έχει σχέση με το εξωτερικό φαίνεται να παίρνει ακριβώς τον δρόμο που εσείς θέλετε. Γενικότερα, στο μέλλον, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, να περιμένετε μέσα στον Απρίλιο-Μάιο εξαιρετικά γεγονότα, γεγονότα απρόσμενα που αλλάζουν την καθημερινή σας ζωή.

Καρκίνος
Το τριήμερο αυτό εσάς τους Καρκίνους σας απασχολεί περισσότερο η εργασία σας, ενώ την Κυριακή αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτοί που βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, σε πια περίοδο από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, και ειδικά μετά τις 13 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για σας, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης από τους Ιχθύς σας φέρνουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα! Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από τα ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν τώρα.

Λέων
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδιαίτερα ερωτικές ημέρες για σας τους Λέοντες, μέρες που σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και, για πολλούς από εσάς, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί αυτόν τον καιρό να παρουσιάζει αλλαγές. Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, με την μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, μπορεί να δείτε τον έρωτα να καραδοκεί! Την Κυριακή, καλύτερα να μην συζητήσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, ενώ, αντίθετα, μπορείτε να έχετε μια πολύ αποδοτική συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μην αφήνετε ούτε μέρα να πηγαίνει χαμένη, καθώς αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για τις επιδιώξεις σας! Φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι αφήστε για λίγο στην άκρη τα οικογενειακά θέματα (σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία) που σας απασχολούν αυτό τον καιρό, και ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αυτόν τον καιρό βρίσκεστε σε μια παθιασμένη κατάσταση, είστε μεταξύ έρωτα και μίσους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-20 Σεπτεμβρίου. Από την μια πλευρά η Αφροδίτη ενδυναμώνει τις σχέσεις σας, και από την άλλη ο Άρης, μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα με τον έρωτα και το πάθος που εκδηλώνει. Την Κυριακή ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία έχουν την ανάγκη σας. Ένα θέμα εργασίας προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο, τόσο καλά που πραγματικά δεν θα μπορούσατε να το φανταστείτε.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, αφήστε στην άκρη αυτές τις ημέρες τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας και περάστε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας οι οποίοι σας αγαπούν και μπορούν να σας στηρίξουν. Τον επόμενο μήνα κάτι απρόσμενο περιμένει εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φροντίστε όμως να επιλύσετε τώρα τυχόν διαφορές σας και να μην τις αφήσετε για το τέλος του μήνα και μετά. Ο Ήλιος στον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με τις επαφές σας σε συναισθηματικό επίπεδο και την δράση σας γενικότερα να είναι έντονες. Όμως, πάνω από όλα, σας απασχολεί πολύ η εργασία, ίσως ακόμη και η υγεία σας.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς ο Φεβρουάριος είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας, με εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας να βλέπετε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται! Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Μην κάνετε υπερβολές σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, καθώς υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να αλλάξετε δουλειά ή γενικά να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι σε θέματα που έχουν σχέση με κοινωνικά γεγονότα ( έναν αρραβώνα, ένα γάμο). Αποφύγετε γενικότερα να κάνετε βιαστικά κινήσεις που θα είναι σημαντικές για την πορεία της ζωής σας.

Τοξότης
Τοξότες μου, την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο κάνει τις ημέρες αυτές ιδιαίτερα ευνοϊκές , ενώ μπορεί να ρυθμίσει σημαντικές σας υποθέσεις. Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στο χώρο του σπιτιού σας με τις μετακινήσεις ή τις μετακομίσεις να μην λείπουν, αλλά και κάποιες ιδιαίτερα ευνοϊκές συναντήσεις! Μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετική, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου θα κάνετε μια σημαντικότατη συμφωνία.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι , θα μπορούσα να πω ότι είστε πολύ γοητευτικοί αυτό το διάστημα, μην μένετε λοιπόν μόνοι! Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, κάνετε μαζί τους μικρές μετακινήσεις, χαρείτε, διασκεδάστε, χωρίς βέβαια να τους επιτίθεστε λεκτικά με το παραμικρό. Ωστόσο, μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε για ένα οικονομικό σας θέμα, για να προωθήσετε ένα σχέδιό σας που το προσπαθούσατε από καιρό αλλά καθυστερούσε.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι κοντά σας αυτόν τον καιρό βοηθώντας και στηρίζοντας τις σχέσεις ή γενικότερα τις θέσεις σας. Γενικότερα, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας απασχολεί άμεσα αυτές τις ημέρες. Το απρόβλεπτο καραδοκεί! Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να συμβεί μια αλλαγή πολύ σημαντική!

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, με τους φίλους να βρίσκονται κοντά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε, καθώς υπάρχει μια ένταση, ή μια μικρή απογοήτευση, αφού μπορεί να δείτε κάποια όνειρά σας, κάποιες επιθυμίες σας να μην εκπληρώνονται με τον τρόπο που επιθυμείτε. Μια μυστική επαφή ή μια μυστική συμφωνία ευνοείται . Αποφύγετε όμως να δώσετε αφορμές για σχόλια.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ