Μπαλατσινού: Γιατί δεν θα καλούσα ποτέ για συνέντευξη τον Πέτρο - iefimerida.gr

Μπαλατσινού: Γιατί δεν θα καλούσα ποτέ για συνέντευξη τον Πέτρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσω της εκπομπής Joy, και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Real Life.

Μίλησε για όλα: για το πόσο της αρέσει να παίρνει συνεντεύξεις και η επαφή με τους καλεσμένους της, για τις προτεραιότητές της όσον αφορά στις γυναίκες που καλεί στην εκπομπή, αλλά και -φυσικά- για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μπαλατσινού: Γιατί δεν θα καλούσα ποτέ για συνέντευξη τον Πέτρο | iefimerida.gr 0

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα καλούσε σε συνέντευξη τον πρώην σύζυγό της, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω για τον Πέτρο, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό θα έπαιζε μόνο για τηλεοπτικούς όρους. Οχι, δεν θα το έκανα από τη στιγμή που πλέον δεν είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Θα ήταν πολύ άκομψο».

Μπαλατσινού: Γιατί δεν θα καλούσα ποτέ για συνέντευξη τον Πέτρο | iefimerida.gr 1

Επίσης, μίλησε και για τη σχέση της με τα παιδιά της. «Είναι λάθος να λες “είμαι φίλη με τα παιδιά μου”. Είμαι η μητέρα τους, είμαι ο άνθρωπος από τον οποίο θα εισπράττουν πάντα ασφάλεια και αγάπη χωρίς όρους. Θέλω να είμαι αυτή που θα μπορούν να πάρουν πρώτα τηλέφωνο, χωρίς δεύτερες σκέψεις ή ντροπές, όταν κάτι δεν πάει καλά», τόνισε.

Μπαλατσινού: Γιατί δεν θα καλούσα ποτέ για συνέντευξη τον Πέτρο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ