Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να βγει στους κινηματογράφους η πολυσυζητημένη ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για τις σχέσεις των δύο πρωταγωνιστών.

Αρκετοί αναφέρουν ότι στα γυρίσματα η Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον. Δεν είναι όμως οι μόνοι που έπαιξαν ένα παθιασμένο ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη, αλλά στην πραγματικότητα ήθελαν να... σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Το Business Insider θυμήθηκε μερικά ακόμη τέτοια θρυλικά ζευγάρια του κινηματογράφου.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς (Ημερολόγιο)

Σκοτώνονταν διαρκώς, κάτι που δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να το κρύψουν, παρότι επί της οθόνης ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Γκόσλινγκ απαίτησε μπροστά σε όλους να φύγει η ΜακΑνταμς και να φέρουν άλλη στη θέση της, ενώ κάθε ημέρα στα γυρίσματα ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πιρς Μπρόσναν, Τέρι Χάτσερ (Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει)

Εκείνη τον άφηνε να περιμένει με τις ώρες στα γυρίσματα, εκείνος την έβριζε μόλις εμφανιζόταν. Και αυτό, σε καθημερινή βάση.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κλερ Ντέινς (Ρωμαίος και Ιουλιέτα)

Η Ντέινς ήταν 16 ετών τότε, αλλά γινόταν έξαλλη με την ανωριμότητα του συμπρωταγωνιστή της. Δεν άντεχε τις φάρσες που έκανε συνεχώς ο 22χρονος εκείνη την εποχή ΝτιΚάπριο, ενώ εκείνος τη θεωρούσε στριφνή. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, δεν μιλούσαν καν ο ένας τον άλλον αν δεν γυριζόταν κάποια σκηνή.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Νικ Νόλτε, Τζούλια Ρόμπερτς (Πρωτοσέλιδος έρωτας)

Ηταν τέτοια η απέχθεια του ενός για τον άλλον, που κατέληξαν να γυρίζουν κάποιες από τις σκηνές τους ξεχωριστά. Εκείνη τον έχει αποκαλέσει «εντελώς αηδιαστικό», ενώ εκείνος έχει πει για την Ρόμπερτς «δεν είναι καλός άνθρωπος και το ξέρουν όλοι».

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σάνον Ντόχερτι, Τζέισον Λι (Mallrats)

Είχε δηλώσει ότι ήταν εξαιρετικά ενοχλητική στη συνεργασία η Ντόχερτι και δεν ήταν ο πρώτος. Αντίστοιχες δηλώσεις είχαν κάνει συμπρωταγωνιστές της τόσο στο «Beverly Hills 90210», όσο και στο «Charmed».

Γουίλιαμ Μπόλντουϊν, Σάρον Στόουν (Sliver)
Η ηθοποιός φαίνεται πως διασκέδαζε ιδιαίτερα να τον βασανίζει. Σε σημείο σε μία σκηνή φιλιού να δαγκώσει τόσο δυνατά τη γλώσσα του, που εκείνος δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Πάτρικ Σουέιζι, Τζένιφερ Γκρέι (Dirty Dancing)

Είχαν προηγούμενα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτής της ταινίας. Εκείνος εκνευριζόταν γιατί έπρεπε να γυρίζουν ξανά και ξανά τις ίδιες σκηνές και έλεγε ότι ήταν ενοχλητικά συναισθηματική, με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάμματα όποτε της έκαναν κριτική.

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντέμπρα Γουίνγκερ (Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν)

Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν θέλει ούτε να θυμάται αυτή την ταινία, χαρακτηρίζοντας τον Γκιρ «τοίχο από τούβλα» και τον σκηνοθέτη «ζώο».

Αντονι Χόπκινς, Σίρλεϊ ΜακΛέιν (A Change Of Seasons)
Οταν τον ρώτησαν για εκείνη, ο Χόπκινς δεν μάσησε τα λόγια του. «Είναι η πιο αποκρουστική ηθοποιός με την οποία έχω δουλέψει».

Ζευγάρια πάθους στην οθόνη, που σκοτώνονταν στα γυρίσματα -Φιλιά που γίνονταν δαγκώματα και άλλα περίεργα [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Τόνι Κέρτις, Μέριλιν Μονρόε (Μερικοί το προτιμούν καυτό)

Οταν τον ρώτησαν πώς ήταν να φιλά κανείς την Μονρόε- μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο εκείνη την εποχή- η απάντησή του δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. «Ηταν σαν να φιλάω τον Χίτλερ», είχε πει, παρότι οι δυο τους υπήρξαν εραστές πολύ πριν από τα γυρίσματα.
Μάλιστα, μιλώντας για τη σκηνή στην οποία το ζευγάρι φιλιέται στο γιοτ, εκείνος αργότερα είχε πει: «Ηταν απαίσιο. Σχεδόν με έπνιξε, χώνοντας εσκεμμένα τη γλώσσα της στο λαιμό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ