Σουλτς: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να πάρει πίσω τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Σουλτς: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να πάρει πίσω τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό

(EUROKINISSI/ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμμαχοι της Ελλάδας θα είναι τα κράτη- μέλη της ΕΕ, στην προσπάθεια ανάκτησης των περιουσιακών στοιχείων που έφυγαν από τη χώρα, τόνισε ο Μάρτιν Σουλτς, αρκεί να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

«Η Ελλάδα θα έχει την ΕΕ και τις κυβερνήσεις στο πλευρό της, αν στρωθεί στη δουλειά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης ως απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ακόμη, ο κ. Σουλτς τόνισε ότι οι πλούσιοι Ελληνες πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερο βάρος, όχι μόνο για ηθικούς λόγους, αλλά και επειδή αυτό θα συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. «Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπουν χρήματα στην οικονομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες, χωρίς να σταματήσουν οι προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρτιν Σουλτς φοροδιαφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ