Πόσα θα πιάνει το νέο Honda Civic Typer-R; - iefimerida.gr

Πόσα θα πιάνει το νέο Honda Civic Typer-R;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της σε περίπου 3 εβδομάδες και μια από τις πολύ-αναμενόμενες πρεμιέρες είναι αυτή του κορυφαίου Honda Civic, του Type-R. Μάλιστα στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας αυτό που θα υπάρχει θα είναι λευκό, που είναι το παραδοσιακό χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης.

Η οποία σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της Honda θα είναι το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο παραγωγής, μιας και η τελική του ταχύτητα θα φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 270 χλμ./ ώρα.

Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο έρχεται και λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που έδωσαν οι μηχανικοί της μάρκας στην αεροδυναμική. Έτσι πολλά στοιχεία της εμφάνισής του υπαγορεύθηκαν από αυτήν την ανάγκη, ενώ χαρακτηριστικά είναι τόσο το επίπεδο δάπεδο όσο και η μεγάλη πίσω αεροτομή που αυξάνει την κάθετη δύναμη.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία του νέου Civic Type-R είναι τα φρένα της Brembo με δίσκους 350 χιλιοστών και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, καθώς και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες των 19 ιντσών. Από κει και πέρα ο πίνακας οργάνων έχει χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, ενώ το μπουτόν +R αριστερά είναι ένδειξη για δυνατότητα παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών λειτουργίας.

Πόσα θα πιάνει το νέο Honda Civic Typer-R; | iefimerida.gr 0
Πόσα θα πιάνει το νέο Honda Civic Typer-R; | iefimerida.gr 1
Πόσα θα πιάνει το νέο Honda Civic Typer-R; | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση Γενεύης Honda Civic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ