Διαγωνισμός: Προβλέψτε τα Οσκαρ και κερδίστε ένα κινητό Sony Xperia™ T3 - iefimerida.gr

Διαγωνισμός: Προβλέψτε τα Οσκαρ και κερδίστε ένα κινητό Sony Xperia™ T3

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραδιά των Οσκαρ πλησιάζει και το iefimerida.gr δε μένει έξω απ τη μεγάλη γιορτή του Σινεμά. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας γνώστη του κινηματογράφου, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα Sony Xperia™ T3!

Όποιος ή όποια σινεφίλ μαντέψει σωστά και τα έξι Όσκαρ που θα δοθούν σε αντίστοιχες κατηγορίες, κερδίζει το κινητό τηλέφωνο Sony Xperia™ T3.

Το Sony Xperia™ T3 είναι το πιο λεπτό με οθόνη 5.3’’ smartphone στον κόσμο, με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, τετραπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργία STAMINA που μειώνει την άσκοπη χρήση της μπαταρίας. Πραγματικά "όμορφη τεχνολογία"!

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας, απαντώντας στο παρακάτω ερωτηματολόγιο αρκεί να προβλέψετε σωστά τους νικητές των Οσκαρ και στις 6 κατηγορίες. Συμβουλευθείτε εφημερίδες, δείτε τις Χρυσές Σφαίρες και τα βραβεία BAFTA για να κάνετε πιο σωστές τις προβλέψεις σας.

Αν βρεθούν περισσότεροι του ενός νικητές που θα βρουν τα περισσότερα σωστά, τότε θα γίνει κλήρωση. Στο τέλος του ερωτηματολογίου, πρέπει να εισάγετε σωστά το ονοματεπώνυμο και το email σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που κερδίσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida Όσκαρ διαγωνισμός Sony Xperia T3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ