Η απάντηση του Σακελλαρίδη στον Γιούνκερ που ζήτησε ισοδύναμα: Μέτρα άμεσης εφαρμογής δεν συζητούνται - iefimerida.gr

Η απάντηση του Σακελλαρίδη στον Γιούνκερ που ζήτησε ισοδύναμα: Μέτρα άμεσης εφαρμογής δεν συζητούνται

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας στη δήλωση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ότι «η Ελλάδα πρέπει να φέρει ισοδύναμα για τα μέτρα που θέλει να αποσύρει ως αντικοινωνικά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε ότι τα μέτρα άμεσης εφαρμογής δεν συζητούνται.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε επίσης ότι ο τρόπος που θα γίνεται η αξιολόγηση της Ελλάδας είναι υπό συζήτηση. «Καλό είναι να υπάρχει αξιολόγηση, αλλά να μην προσβάλλει την εθνική και λαϊκή κυριαρχία».

«Στόχος μας είναι τα τεχνικά κλιμάκια να καταλήξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε μια συμφωνία που θα πάει τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Euro Working Group και στη συνέχεια στο Eurogroup, και να έχουμε μια συμφωνία-γέφυρα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτές τις τρεις ημέρες θα παρουσιάσουμε τις δικές μας προτάσεις για τις μεταρρυθμίσεις, τις προτάσεις μας στο δημοσιονομικό επίπεδο, αλλά και στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης», σημείωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ