Ο Σόιμπλε αποθεώνει τον Βαρουφάκη για τις γνώσεις του: Δεν με απασχολεί αν έχει τα πουκάμισα έξω από το παντελόνι - iefimerida.gr

Ο Σόιμπλε αποθεώνει τον Βαρουφάκη για τις γνώσεις του: Δεν με απασχολεί αν έχει τα πουκάμισα έξω από το παντελόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος και στην πρώτη μας συνάντηση στο Βερολίνο είχαμε μία πολύ ευγενική και κανονική συνομιλία», είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφερόμενος στον Ελληνα ομόλογό του.

Μιλώντας στη Frankfurter Algemeine Zeitung, ο κ. Σόιμπλε πρόσθεσε ότι «δεν με νοιάζει αν φοράει το πουκάμισό του μέσα ή έξω από το παντελόνι ή αν φοράει γραβάτα, ο Βαρουφάκης είναι ένας διάσημος και πολιτισμένος οικονομολόγος».

Από τη γερμανική εφημερίδα ο κ. Σόιμπλε κλήθηκε να μιλήσει για τον ροκ σταρ, όπως αναφέρεται, κ. Βαρουφάκη. «Αυτά μπορεί να ενδιαφέρουν τα media, αλλά όχι εμένα». Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε «αποθέωσε» τον ομόλογό του, λέγοντας: «Είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος και στην πρώτη μας συνάντηση στο Βερολίνο είχαμε μία πολύ ευγενική και κανονική συνομιλία. Σέβομαι τους πολιτικούς που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στην προεκλογική περίοδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ