Η απάντηση Ραχόι σε Τσίπρα: Τον... έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απάντηση Ραχόι σε Τσίπρα: Τον... έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρνητική στάση του Μαριάνο Ραχόι προς τις ελληνικές θέσεις ενόχλησε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μίλησε επικριτικά για τον Ισπανό ηγέτη μετά την Σύνοδο Κορυφής.

Ο κ. Ραχόι πάντως μέσω του Twitter λίγο μετά τα όσα είπε ο Ελληνας Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα του αναφέροντας «Η βούληση όλων είναι να βοηθήσουμε την Ελλάδα να πετύχει, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθεί τους κανόνες και τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν».

Η απάντηση Ραχόι σε Τσίπρα: Τον... έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγα λεπτά μετά ο Ισπανός ηγέτης ανέβασε την «οικογενειακή» φωτογραφία από την Σύνοδο Κορυφής από την οποία έχει... κοπεί αριστερά ο Αλέξης Τσίπρας. Κάτι το οποίο δεν αποσαφηνίζεται αν έγινε τυχαία ή με «δόλο» από ισπανικής πλευράς.

Η απάντηση Ραχόι σε Τσίπρα: Τον... έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχόι Τσίπρας Ελλάδα Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ