Γιώργος Κουρής στην Bild: Εσείς οι Γερμανοί μας γ@μ@τε! - iefimerida.gr

Γιώργος Κουρής στην Bild: Εσείς οι Γερμανοί μας γ@μ@τε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηλώσεις του στην μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας , ο Έλληνας εκδότης Γιώργος Κουρής εξηγεί γιατί χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στο έντυπό του όταν αναφέρεται στο γερμανικό λαό, την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο δημοσιογράφος της «Bild», όπως γράφει στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας, συνάντησε τον 76χρονο εκδότη στη βίλα του, στην Ακρόπολη και του ζήτησε το...λόγο για τον οποίο είναι τόσο επικριτικός με τους Γερμανούς.
«Γιατί μας μισείτε τόπο πολύ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Κάνετε λάθος, αγαπάμε εσάς τους Γερμανούς, γιατί είστε ένας σκληρά εργαζόμενος λαός», απάντησε ο κ. Κουρής και πρόσθεσε: " Αλλά τα τελευταία χρόνια μας έχετε γαμ...ει... Εσείς οι Γερμανοί δεν είστε ο μοναδικός λαός που εργάζεστε σκληρά . Εργαζόμαστε κι εμείς σκληρά, και μάλιστα πιο σκληρά απ΄ότι εσείς. Μας θεωρείτε τεμπέληδες .Αλλά εσείς, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι δεν έχετε ουδέποτε εργαστεί σκληρά επί 16 ώρες την ημέρα. Ήμασταν μετανάστες στη χώρα σας , καθαρίσαμε τις τουαλέτες σας και τις ακαθαρσίες σας. Μας πληρώσατε γι΄αυτό αλλά ποτέ δεν καταλάβατε την σημασία της λέξης "μετανάστης". "Δεν είμαστε τεμπέληδες" , τόνισε ο Γιώργος Κουρής.

Γιώργος Κουρής στην Bild: Εσείς οι Γερμανοί μας γ@μ@τε!  | iefimerida.gr 0



Κι όταν ο Γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε να σχολιάσει την σύλληψή του ιδίου και του γιου του από τις αρχές για χρέη προς το Δημόσιο , ο ίδιος έσπευσε να πει πως δεν φοροδιαφεύγει και πως πως έχει πληρώσει όλα τα χρέη του.

Τέλος, χαρακτήρισε ως «έγκλημα» το δάνειο των Γερμανών προς την Ελλάδα .

"Ναι , τα χρήματά σας είναι έγκλημα . Δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε άλλα χρήματα από εσάς.Αυτό το είδος δανείου μας κατέστρεψε...".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild συνέντευξη Γιώργος Κουρής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ