Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου σε Τσίπρα: Ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό τον Νικολόπουλο - iefimerida.gr

Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου σε Τσίπρα: Ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό τον Νικολόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν αρχίσει η Σύνοδο Κορυφής ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα για να τον χαιρετίσει.

Ο ηγέτης του Λουξεμβούργου πλησίασε, λοιπόν, τον Ελληνα Πρωθυπουργό και κατά τον σύντομο χαιρετισμό τους, ο πρώτος με νόημα τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι, κατά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, δεν έδωσε θέση στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο.

Ο κ.Νικολόπουλος το περασμένο καλοκαίρι είχαν μια κόντρα όταν ο κ.Μπέτελ ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφο του, με τον Ελληνα βουλευτή να γράφει «Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών, στην Ευρώπη των... π@στ@ριων!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!!». «Γεια, άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι, αλλά δεν μιλώ ελληνικά. Λυπάμαι» είχε απαντήσει ο κ. Μπετέλ, με τον κ.Νικολόπουλο να προσπαθεί να... μαζέψει εν συνεχεία όσα υποστήριξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπετελ Νικολόπουλος Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ