Πωλητήριο της Ρεάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο - Ειλημμένη απόφαση αναφέρει ο ισπανικός Τύπος [εικόνα] - iefimerida.gr

Πωλητήριο της Ρεάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο - Ειλημμένη απόφαση αναφέρει ο ισπανικός Τύπος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έρχεται να ρίξει ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αιτία δεν είναι η ανάγκη να καλύψει κάποια οικονομική τρύπα στα ταμεία του συλλόγου αλλά το πάρτι γενεθλίων του Ρονάλντο αμέσως μετά τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο φέρεται να εκνεύρισε τον πρόεδρο της «βασίλισσας» αλλά και αρκετούς διοικούντες τη Ρεάλ. Η εικόνα του Ρονάλντο στο πάρτι που διοργάνωσε μαζί με την αγωνιστική του πτώση το τελευταίο δίμηνο είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος για τον οποίο ο Πέρεθ φέρεται να έχει ήδη πάρει την απόφαση, γνωρίζοντας βέβαια ότι αρκετές ομάδες θα θελήσουν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο σταρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι είναι οι ομάδες που θα μπορούσαν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τους «κόκκινους διάβολους» να είναι το πρώτο φαβορί σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα.

Πωλητήριο της Ρεάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο - Ειλημμένη απόφαση αναφέρει ο ισπανικός Τύπος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ