Eπιμένουν οι Financial Times για την ανακοίνωση Eurogroup -Καβγάς με την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Eπιμένουν οι Financial Times για την ανακοίνωση Eurogroup -Καβγάς με την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δράμα συνεχίζεται... Με αυτό το σχόλιο ο Peter Spiegel ανανέωσε στις 12 το μεσημέρι το κείμενό του που έβαλε φωτιά τα ξημερώματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει ο Spiegel, Ελληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι αυτό στο οποίο συμφώνησαν το βράδυ της Τετάρτης, ήταν μια εκδοχή ανακοίνωσης που είχε διατυπωθεί πριν από τη τελική ανακοίνωση που παρουσιάζουν οι Financial Times. Οι ίδιοι αξιωματούχοι λένε – σύμφωνα πάντα με τον Spiegel- ότι το συμφωνημένο προσχέδιο ανακοίνωσης άλλαξε πριν εκδοθεί στην μεταμεσονύχτια συνέντευξη τύπου του Ντάισελμπλουμ, προκαλώντας έτσι το ελληνικό βέτο.

O Spiegel κάνει γνωστό πως οι πληροφορίες για το ρεπορτάζ του προέκυψαν από διαφορετικές πηγές σε διαφορετικές εθνικές απαστολές που συμμετείχαν στο Eurogroup, τονίζοντας πως οι Financial Times επιμένουν στο ρεπορτάζ τους. Και η προσθήκη στο κείμενο που άναψε φωτιές τα ξημερώματα, καταλήγει «Το δράμα συνεχίζεται».

Ο Peter Spiegel που λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα δέχθηκε την αυστηρή κριτική του Γιάνη Βαρουφάκη (έγραψε στο twitter:Θα μπορούσατε να αποφύγετε τους αμφίβολους ισχυρισμούς που βασίζονται σε αμφίβολες διαρροές; Είναι αρκετά απρεπές )επανήλθε με νέο tweet. Ενημερώνει για την ανανέωση του κειμένου και εξαιρετικά σκωπτικά γράφει πως ανανεώθηκε το κείμενο για να αντανακλά την άρνηση της Ελλάδας «Plus, more shenanigans». Περισσότερoι ελιγμοί-ανοησίες...

Eπιμένουν οι Financial Times για την ανακοίνωση Eurogroup -Καβγάς με την κυβέρνηση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Financial Times Peter Spiegel ανακοινωθέν διόρθωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ